Breaking news

Adrian Pescariu vrea să emigreze în America

loading...

Nemulțumit de faptul că în România evenimentele de modă sunt foarte rare, designerul Adrian Pescariu, vrea să îngorașe rândul românilor care vor să emigreze către alte țări mai primitoare.

pescariuAdrian Pescariu vrea să trăiască în America pentru că acolo sunt adevăratele festivaluri de modă.

Aș vrea să trăiesc în America. Acolo unde moda și fashionul sunt la ele acasă. În România prezentările de modă, cu adevarat prezentări sunt foarte rare. Doar câteva festivaluri pe an.”, a declarat Adrian Pescariu pentru exclusivnews.ro.

Designerul se gândește serios să se mute în SUA, deși nici în România nu o duce rău, fiind prezent la mai toate evenimentele de modă importante. În 2010, numărul show-urilor realizate în cluburi s-au triplat față de anul trecut.

Anul trecut am deschis și am închis, cel mai tare festival de  modă Summer fest.  Fac prezentări gen show de club, cu femei celebre și goale, asta se cere. Show-urile au avut succes și numărul lor a fost cu de peste trei ori mai mare decât anul trecut”, a mai spus Pescariu.

exclusivnews.ro: Nominalizează trei manechine în funcție de talent și de preferințele tale.

Adrian Pescariu: Ramona Gabor cea care mi-a deschis poarta către succes atunci când a defilat pentru mine aproape nud. Nicoleta Luciu cea care îmi este ca o soră mai mare și Laura Stoica, Miss România,  una dintre cele mai bune prietene.

exclusivnews.ro: Pro sau contra promovării nonvalorilor la tv?

Adrian Pescariu: Fiecare se promovează cum poate…ideea e să nu fim penibili că atunci ne este mai bine nepromovați.

exclusivnews.ro: Rivali, dușmani în lumea modei?

Adrian Pescariu: eu nu am rivali, sunt cel mai bun..asta îmi zic în fiecare dimineață. Asa mă încurajez, ăsta este secretul.

Sumer Fest Bonton a fost cel mai recent eveniment monden la care a participat în luna august, unde a prezentat un show de lenjerie intimă în combinație cu coliere realizate din mărgele care fac parte din colecția  ”Luxory by Adrian Pescariu”, iar mireasa colecției a fost Nicoleta Luciu.

DSC_0339DSC_0357DSC_0355

loading...