Breaking news

Adrian Pescariu și-a serbat cei 21 de anișori în club alături de prieteni

loading...

Make up artistul Adrian Pescariu și-a sărbătorit cei 21 de ani în clubul Koando din capitală alături de prieteni și colaboratorii fideli.

DSCF9140Party de zile mari în clubul Koando din București. Cunoscutul make up artist, Adrian Pescariu și-a serbat cei 21 de anișori alături de cei dragi.  ”La această vârstă mă pot lăuda că mă descurc singur în viață, îmi câștig singur bani de cele necesare. Mai pot spune că Dumnezeu m-a ajutat să câștig banii într un mediu unde alte zeci sau sute de români și-ar dori. Eu primesc bani ca să ating sânii celor mai râvnite femei din România. Prin mâinile mele au trecut toate vedetele de televiziune, să nu mai vorbim de vedete playboy care majoritatea sunt manechine din trupa mea”, a declarat Adrian Pescariu.

Printre invitații prezenți la party s-au numărat și manechinul Robert Nicorescu, designerul Sonia Trifan, pupăza lui Adriana Bahmuțeanu, Sînziana Buruiană dar și Alina Eremia din trupa Extasy care și ea și-a serbat ziua alături de Adi Pescariu.DSCF9155

loading...