Breaking news

Adrian Păunescu a fost internat în stare gravă la spital

Fostul senator PSD Adrian Păunescu a fost internat, marţi, la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, aflându-se în stare gravă.

adrian_paunescuMedicii au declarat că poetul are insuficienţă cardiacă, hepatică şi renală. Păunescu, în vârstă de 67 de ani, a fost dus la spital în jurul orei 14, după ce o perioadă a urmat un tratament la domiciliu. Marţi însă a fost convins să accepte internarea în spital.

Într-o scrisoare adresată celor trei copii ai săi şi publicată în Jurnalul naţional, poetul Adrian Păunescu vorbeşte despre analizele sale medicale care nu arată deloc îmbucurător, despre faptul că la toamnă ar putea ajunge să nu-şi mai plătească obligaţiile şi despre faptul că este ignorat de propriul partid.

Trec prin momente grele de viaţă. Otrava pamfletului meu se mută încet-încet la mine în pahar. Voi împlini, în curând, 67 de ani. Mă tem că am uitat să mă bucur de aniversarea zilei mele de naştere. Mă adresez vouă, Ioana, Andrei şi Ana-Maria, pentru că, sentimentul care m-a cuprins în ultimele săptămâni şi asupra căruia n-am insistat în discuţiile noastre, n-ar trebui să vă ia prin surprindere.„, scria Adrian Păunescu.