Breaking news

Adrian Neacșu, judecător și membru CSM, filat de serviciile speciale

Judecătorul Adrian Neacșu, membru CSM, a fost filat de serviciile speciale pentru a vedea dacă merge la serviciu.

adrian neacsuJudecătorul Adrian Neacșu și membru al CSM, a declarat joi seară la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, că a fost filat de serviciile speciale pentru a afla dacă el merge la serviciu.

După ce am citit procesul verbal de la DNA, am aflat că acțiunea de cercetare penală a fost pornită în baza a două rapoarte întocmite de serviciile specializate. Culmea coincidenței face ca serviciile speciale să fi întocmit acele rapoarte fix în zilele în care eu împreună cu alți colegi ceream demisia Oanei Hăineală.  Zilele din raport coincideau în mod miraculos cu data celor două ședințe. S-a monitorizat prezența mea la serviciu. Evident că a fost un filaj permanent, am informații, nu pot să vă garantez că așa stau lucrurile, dar sunt informații la care din păcate nu doar eu am avut acces”, a declarat judecătorul Adrian Neacșu.

Cât privește percheziția DNA din biroul său de la CSM, în urma căruia i-a fost luat calculatorul, Adrian Neacșu a spus că ea este ilegală.

Percheziția a fost ilegală, aveau nevoie de mandat, încuviințarea secției de judecători a CSM dar și de decizia unui judecător independent care să se aplece asupra cererii de percheziție”, a mai spus judecătorul.

Adrian Neacșu a mai precizat faptul că el reprezintă în CSM judecătorii din tribunale care l-au votat și că odată cu ancheta DNA a afectat și amenințat pe fiecare judecător în parte. Însă a precizat că nu se va lăsa impresionat și intimidat și că nu va merge la DNA precum „mielul dus la abator”.

>