Breaking news

Adrian Năstase s-a împușcat în gât cu un revolver

Antena 3 transmite că fostul premier Adrian Năstase s-a împușcat în propria casă, miercuri seară.

UPDATE 01.06: Ultimele informatii furnizate de medicul Brădișteanu arată că glonțul a intrat printr-o parte a gâtului și a ieșit pe cealaltă parte. Deci glonțul nu a rămas în gâtul lui Adrian Năstase.

UPDATE 00.15: Adrian Năstase este supus investigațiilor. Medicii urmează să îi efectueze lui Năstase un examen tomograf pentru a stabili unde se află poziționat glonțul. Medicii susțin că glonțul nu s-ar afla într-o zonă vitală și că Năstase își poate mișca mâinile.

UPDATE 00.07: Victor Ponta a venit la Spitalul de Urgență Floreasca pentru a vedea cum se simte Adrian Năstase declarând: Am vrut să văd cum se simte un om aflat în necaz, nu am vrut să comentez o decizie a justiției. Mă întreb dacî Băsescu este fericit acum. Eu nu vorbesc despre justiție, nu am voie să comentez despre justiție. Medicii mi-au spus că au situația sub control mai multe nu știu.

UPDATE 23,56: Adrian Năstase s-a împușcat în gât. În acest moment a ajuns pe masa de operație. Starea de sănătate a fostului premier este stabilă. Însă medicii trebuie să reușească să scoată glonțul din gâtul lui Năstase. Surse medicale susțin că Năstase are trei plăgi în jurul gâtului, și că acesta s-a împușcat cu un pistol de 9 mm.

UPDATE 23,45: Adrian Năstase a fost adus cu salvarea la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală și urmează să fie dus în sala de operație.

Radu Tudor, realizator tv, a spus miercuri seară, în direct la Antena 3, citând surse guvernamentale, că fostul premier, Adrian Năstase ar fi încercat să se omoare, împușcându-se cu un revolver.

În momentul în care polițiștii au sosit la casa lui cu mandatul de arestare, Năstase s-a dus în biroul lui și s-a împușcat în zona gâtului.

La casa lui din strada Zambaccian, a sosit o ambulanță și mai multe echipaje de medici. Aceștia au pătruns de urgență în casa fostului premier și se așteaptă să-l scoată pe targă și să-l transporte în ambulanța parcată în fața porții.

Gestul lui Năstase survine la câteva ore după ce Înalta Curte la condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare.

 

 

>