Breaking news

Adrian Mutu debutează ca antrenor la echipa de fotbal AC Ajaccio

Schimbare radicală de carieră pentru românul Adrian Mutu. Fotbalistul a fost desemnat de către presedintele lui AC Ajaccio, Alain Orsoni, să asigure banca tehnică pentru partida cu Rennes.

Adrian Mutu, debutează în aceste zile în ca antrenor principal la echipa AC Ajaccio, fiind ajutat de fostii “secunzi” ai lui Alex Dupont, tehnician demis acum careva zile.

Alain Orsoni, boss-ul gruparii corsicane, i-a bagat in sedinta pe jucatorii de la AC Ajaccio. Presedintele le-a explicat fotbalistilor ca, impreuna cu staff-ul tehnic, trebuie castige partida cu Rennes, programata sambata, in etapa 19 din Ligue 1, ultima din acest an.

Orsoni l-a responsabilizat pe Adrian Mutu cu statutul de antrenor din teren, “Briliantul” fiind cel care va alege tactica confruntarii de pe Stade François Coty, impreuna cu secunzii lui Alex Dupont, antrenorul demis in urma cu cateva zile.

Astfel, de pregatirea fizica se vor ocupa Stephane Paganelli si Thierry Debes, presedintele lasandu-le tuturor de inteles ca nu vrea sa fie dezamagit inainte de Sarbatori.

Alain Orsoni a povestit cum a ajuns la concluzia ca trebuie sa-l demita pe Alex Dupont, atacantul Adrian Mutu fiind unul dintre cei chestionati in luarea acestei hotarari.

>