Breaking news

Adrian Moroşan, finală de infarct la RTP. A câştigat turneul la punct decisiv!

Adrian Morşan a cucerit sâmbătă, 13 octombrie, turneul de tenis RTP SILVER CUP, competiţie de categorie RTP 100, după ce l-a învins în finală pe Răzvan Orlando Negru, la capătul unei partide dramatice, cu răsturnări incredibile de scor.

Adrian Moroşan, desemnat cap de serie numărul doi al competiţiei, s-a impus în primul tur în fiaţa lui Alexandru Mitrea, scor 4-0, 4-0. În sferturi de finală l-a învins pe Vlad Ghimpu, scor 10-8, 10-2 iar în semifinale s-a impus în faţa lui Sorin Bădărău, scor 10-3-, 10-7.

Finala a fost una extrem de disputată şi câştigată la limită, la punct decisiv. Moroşan a câştigat lejer primul set cu 4-1, apoi, în setul doi a fost condus cu 3-0, dar a reuşit egalarea iar la 3-3 a ratat două mingi de meci. Răzvan Orlando Negru a reuşit să câştige setul doi şi să împingă soarta finalei în decisiv. În setul trei, Moroşan a fost condus cu 3-0, scor la care Răzvan Negru a servit pentru câştigarea partidei. În mod miraculos, Adrian Moroşan a reuşit să revină în set şi meci, egalând la 3-3 în setul trei. La acest scor, Răzvan Negru a condus cu  30-40, ratând o primă minge de meci. Apoi scorul în game a devenit egal 40-40 şi ambii jucători au obţinut o nouă minge de meci. Cu mari emoţii, Adrian Moroşan s-a impus şi a reuşit să câştige cu 4-3 în setul trei.

Este al doilea trofeu cucerit de Adrian Moroşan în circuitul Romanian  Tenis Premium după cel din 26 mai 2018, turneu de categorie RTP 50. Graţie celor 100 de puncte RTP câştigate azi,  Adrian Moroşan a urcat pe locul 4 în clasamentul de simplu masculin al RTP, cea mi bună clasare din carieră. Moroşan a primit pe lângă cele 100 de puncte RTP, şi un premiu de 175 lei, trofeul turneului, o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti, o cutie de ceai premium de la Belin  şi un voucher de reducere de la Wilson.

Răzvan Orlando Negru, a bifat prima sa finală RTP, la a doua participare în circuit, şi va primi 70 de puncte RTP, alături de cupa finalistului, un premiu în valoare de 115 lei,,o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti, o cutie de ceai premium de la Belin şi un voucher de reducere de la Wilson.

RTP mulţumeşte sponsorilor Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Belin pentru ajutorul oferit în organizarea turneului de tenis RTP SILVER Cup 2018.

Romanian Tenis Premium este singurul circuit de tenis din România, destinat jucătorilor amatori, care oferă premii în bani, participanţilor. Te poţi înscrie în circuit dacă ai minim 18 ani, completând pe site-ul oficial, www.tenispremium.ro , formularul de înscriere în circuitul RTP.