Adrian Minune, cercetat pentru fals în declaraţii

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul Judecătoriei Buftea în cazul manelistului Adrian Minune, consilier local în comuna ilfoveană Ştefăneşti,  pentru fals în declaraţiile de avere, relatează Mediafax.

adi minuneCântăreţul, pe numele său real, Adrian Simionescu, a atras atenţie inspectorilor ANI după ce a uitat să îşi depună declaraţie de avere la timp, dar verificările ulterioare au scos la iveală şi alte nereguli.

Conform unui comunicat al ANI, remis agenţiei Mediafax, Minune a omis să treacă în declaraţia de avere o parte din suprafaţa de teren de 12.234 mp pe care o deţine în com. Ştefăneştii de Jos, un teren de 7676 mp situat în comuna Corbeanca, un apartament în Bucureşti, două autoturisme de lux şi o casă cumpărată în rate în Ştefăneşti.

Adrian Simionescu nu a menţionat nici veniturile realizate în anul fiscal 2007, deşi, conform evidenţelor Administraţiei Finanţelor Publice Sector 3, a obţinut atât venituri din cedarea folosinţei bunurilor – în cuantum de 5.625 lei net -, precum şi din activitatea prestată în calitate de “muzician” – în sumă de 50.723 de lei net, se mai arată în comunicat.

Totodată, în declaraţia de interese  Adrian Minune nu a menţionat că este membru PSD şi nici faptul că este asociat la firma A&G Music&Film SRL, asociat unic şi administrator la firma Adrian media Music SRL, respectiv că este comerciant persoană fizică la firma Simionescu G. Adrian Persoană Fizică.

Adrian Simionescu a fost validat în funcţia de consilier local al comunei Ştefăneştii de Jos în 9 iulie 2008.

>