Breaking news

Adrian Crișan, bronz la Europenele de tenis de masă

Sportivul român, Adrian Crișan a câștigat duminică, în Danemarca, medalia de bronz în proba de simplu masculin a Campionatului European de Tenis de Masă.

Adrian Crișan a adus duminică, României, cea de-a doua medalie la ediția din acest an a Campionatelor Europene de Tenis de Masă desfășurate la Herning din Danemarca, după cea de aur din proba de dublu feminin câștigată de Daniela Dodean şi Elisabeta Samara.

Adrian Crișan a fost învinsă în semifinale de neamțul Timo Boll, favoritul numărul 1 al turneului, cu scorul de 1-4. Încă de sâmbătă, Adrian Crișan își asigurase bronzul ca urmare a calificării în semifinală.

Medalia de aur a fost câștigată de Timo Boll, care devine pentru a șasea oară campion european, iar medalia de argint de către chinezul naturalizat de Croația, TAN Ruiwu.

Bronzul cucerit azi de Crișan, este a doua medalie la simplu masculin din intreaga istorie a tenisului de masă românesc. În 1960, Radu Negulescu a câștigat medalia de argint la Campionatele Europene de la Zagreb.

>