Breaking news

Adrian Corduneanu, condamnat pentru şantaj

Judecătoria Galaţi l-a condamnat pe Adrian Corduneanu, membru al clanului Cordunenilor, la doi ani şi opt luni de închisoare, pentru două infracţiuni de şantaj pentru care a fost trimis în judecată în 2005, anunţă realitatea.net.

arestInstanţa a decis condamnarea lui Adrian Corduneanu la doi ani şi opt luni de închisoare pentru că în perioada iulie-august i-a şamtajat pe Costel Corduneanu şi pe Nicolae Bălan.

Corduneanu a fost condamnat separat pentru fiecare dintre cele două infracţiuni la doi ani, respectiv doi ani şi patru luni de închisoare, dar instanţa gălăţeană a decis contopirea celor două pedepse şi condamnarea lui Corduneanu la o pedeapsă sporită de doi ani şi opt luni, din care se va reduce perioada petrecută în arest, de un an şi o lună.

Judecătoria din Galaţi a decis, în acelaşi dosar, şi condamnarea lui Cătălin Bogdan la o pedeapsă de doi ani de închisoare, tot pentru şantajarea lui Costel Corduneanu. Din această pedeapsă se vor reduce aproape patru luni, cât Bogdan a stat în arest preventiv.

Adrian Corduneanu şi Cătălin Bogdan au fost obligaţi şi la plata  a câte 1000 de lei cheltuieli de judecată către stat.

Decizia poate fi contestată la Tribunalul Galaţi.

>