Breaking news

Adrian Căruceriu, debut în forță în tenis. A câștigat primul turneu RTP din anul 2022

Adrian Căruceriu a început cum nu se poate mai bine noul sezon de turnee la RTP. Brașoveanul a câștigat turneul RTP 1000 OPEN 2022, desfășurat pe 1 mai la Club Sportiv Galaxy din București după ce l-a învins în finală pe liderul RTP, Mădălin Mocanu.

Adrian Căruceiru a debutat cu dreptul în noul sezon RTP. Desemnat cap de serie numărul patru la turneul RTP 1000 OPEN 2022, Adrian Căruceriu a bifat cinci victorii consecutive într-o singură zi și a plecat acasă cu marele trofeu dar și cu un premiu în valoare de 380 lei, un voucher RTP de 20 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, trofeul turneului personalizat de Leonte Cupe și Trofee și cu celebra cutie cu 24 perechi de șosete produse de Laboratorul de Șosete.

Este cel de-al treilea turneu cucerit de Adrian Căruceriu la RTP, după primul din 2 august 2020, RTP 1000 și Turneul Campionilor RTP din anul 2021. Cele 1000 de puncte RTP câștigate duminică, îl propulsează pe locul 3 RTP.

Mădălin Mocanu, principal favorit al turneului RTP 1000 OPEN, a avut un parcurs dificil încă de la primul meci, disputat în compania lui Ștefan Curcuță. Nici nu și-a revenit bine după dificilul meci, că a trebuit să lupte eroic în sferturi de finală contra lui Cosmin Argintaru. A câștigat meciul în super tie break, la mustață. În finală nu a mai avut energia necesară pentru a se opune puternicului joc prestat de Adrian Căruceriu. Liderul RTP a fost recompensat pentru finală cu trofeul finalistului, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, un voucher RTP de 20 lei și un premiu în valoare de 280 lei.

Șefan Curcuță, Cristian Belciu și Adrian Bărbulescu au debutat la RTP în cadrul turneului RTP 1000 OPEN 2022, turneu care a reunit la start 46 de jucători.

Arbitrii turneului au fost: Alexandru Rotariu, Florin Cristea, Bogdan Iorga, Robert Benga, Iulian Ciucă, Luchian Cincu, Mario Stănciulescu, Cristian Ivanenco și Sorin Bădărău.

>