Breaking news

Adrian Căruceiru, succes uriaş la RTP. A câştigat Turneul Campionilor RTP 2021

Adrian Căruceriu încheie sezonul RTP 2021 cu trofeul Suprem. Jucătorul din Braşov a câştigat duminică, Turneul Campionilor RTP 2021 după ce l-a învins în finală pe Laurenţiu Mihalcea. A fost cea de-a patra ediţie a Turneului Campionilor RTP.

Adrian Căruceriu a câştigat în premieră, Turneul Campionilor RTP, la un an distanţă de când a pierdut finala în faţa lui Claudiu Băluţă.

Adrian Căruceriu şi-a luat revanşa în faţa lui Laurenţiu Mihalcea după ce în urmă cu o săptămână pierdea în faţa lui, în finala turneului RTP 1000. Cu cinci victorii într-o singură zi şi cu o revenire dramatică în setul decisiv de la 5-8, la 10-8, Adrian Căruceriu îşi trece în palmares cel mai valoros trofeu RTP. Pentru această performanţă, Adrian Căruceriu a fost recompensat cu un premiu în valoare de 300 lei, 200 lei Voucher RTP, o sticlă de Vin de la Crama Oprişor, Trofeul Turneului Campionilor RTP personalizat de Leonte Cupe şi Trofee dar şi cu celebra cutie de 24 perechi de şosete oferită de Laboratorul de Şosete. Cele 1700 puncte RTP primite, îl urcă pe locul 7 RTP.

Laurenţiu Mihalcea a bifat prima sa finală a Turneului Campionilor RTP, la prima participare la turneul final. A fost foarte aproape să-l învingă a doua oară la rând pe Căruceriu, totul fiind decis pe muchie de punct. Pentru prima sa finală la Turneul Campionilor RTP, Laurenţiu Mihalcea a fost recompensat cu un premiu în valoare de 200 lei, 150 lei voucher RTP, o sticlă de Vin de la Crama Oprişor şi trofeul finalistului Turneului Campionilor RTP 2021. Cele 1400 puncte RTP primite îl urcă pe locul 17 RTP.

În premieră, Turneul Campionilor RTP s-a desfăşurat în sistem eliminatoriu cu tablou de 32 de jucători. 15 din cei 32 de jucători au participat în premieră la Turneul Campionilor RTP.

Prima ediţie a Turneului Campionilor RTP desfăşurată în 2018, a fost câştigată de Radu Popa Sebastian, iar ediţiile din 2019 şi 2020 au fost câştigate de Claudiu Băluţă.

>