Breaking news

Adrian Buleu, acuzat că l-ar fi ucis pe Abel Apostol, a fost arestat preventiv

Tribunalul Arad a emis joi seară mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Adrian Buleu, acuzat fiind de procurori că și-a ucis asociatul, pe Abel Apostol.

adrian buleu si abel apostolÎn baza anchetei derulate și a probelor adunate, procurorii îl acuză pe Adrian Buleu, asociatul afaceristului arădean, că l-a ucis pe acesta, după care l-a băgat într-o mașină căreia i-a dat foc la marginea pădurii.

Polițiștii arădeni și-au cam dat cu stângul în dreptul și au tratat cu superficialitate ancheta în cazul dispariției omului de afaceri arădean. Când a constatat eroarea polițiștilor, procurorul de caz a avut o nouă surpriză: mașina incendiată la marginea pădurii….a dispărut.

Rămăşiţele automobilului ars au fost descoperite de poliţiştii arădeni după încă o zi, ieri (9 mai). Fuseseră duse într-un centru de colectare a fierului vechi din Timişoara.

Proba care a rezolvat cazul, automobilul incendiat al victimei, a fost descoperită după opt zile de la o sesizare la 112 privind BMW-ul victimei aflat în flăcări.

Focul la automobilul lui Abel Apostol a fost stins de pompieri în pădurea Vladimireşti de lângă Arad pe 1 mai, în aceeaşi zi când familia a declarat dispariția lui Abel Apostol.

Anchetatorii au descoperit în schimb, la baza sportivă Riviera, unde Abel Apostol este asociat cu Alina Buleu, pete de sânge care au ridicat foarte multe semne de întrebare. Probele au fost prelevate de criminalişti şi trimise pentru analize.

Mai mulţi martori au fost audiați de procuroi, iar doi dintre ei au declarat  presei că au fost puşi de către Adrian Buleu să spele podeaua restaurantului Riviera, pe suprafaţa căruia ei ar fi observat urme de sânge amestecat cu apă. Oamenii au spus că au tăcut din gură de teamă.

În momentul de faţă bucăţi din vehicul se află în custodia IPJ Arad. Potrivit surselor din rândul anchetatorilor, fiecare parte a maşinii a fost atent cercetată, stabilindu-se că, în momentul incendierii, în autoturism nu se afla vreun cadavru.

Scafandrii de la Timişoara vor sosi la Arad unde vor începe căutările în Mureş, începând din zona pădurii Vladimirescu în speranța că vor găsi cadavrul lui Abel Apostol.