Breaking news

Adrian Bărbulescu a câștigat primul său titlu RTP din carieră

Adrian Bărbulescu a cucerit duminică, 4 septembrie 2022, la Club Sportiv Galaxy din București, turneul RTP 250 BUCUREȘTI CUP 2022. În finală s-a impus în fața lui Roberto Avram, fost lider RTP.

Adrian Bărbulescu a devenit în premieră campion RTP, după a șasea participare la un turneu RTP. 4 septembrie 2022, rămâne ziua de referință în cariera sa la RTP, când într-o singură zi a bifat cinci victorii. În drumul său către primul titlu RTP din carieră, a eliminat trei capi de serie. În primul tur l-a eliminat Vlad Costin Pața, favoritul 8 al turneului, în sferturi l-a învins pe Valentin Mitrică, favoritul patru al competiției și în semifinale pe proaspătul lider RTP, Mircea Trocaru, principal favorit al turneului RTP 250. În finală a condus cu 2-0 și minge de 3-0 în primul set, a fost egalat și condus dar s-a impus în cele din urmă cu 4-3. Setul doi l-a cedat cu 3-4, după o sarabandă de break-uri de ambele părți. în super tie break s-a impus cu 10-6 în fața lui Roberto Avram. Pentru primul său titlu RTP din carieră, Adrian Bărbulescu a fost recompensat cu un premiu în valoare de 200 lei, trofeul RTP 250, 250 puncte RTP personalizat de Leonte Cupe și Trofee, un voucher RTP în valoare de 50 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și celebra cutie cu șosete produsă de Laboratorul de Șosete. În plus, este calificat la Turneul Campionilor RTP din 6 noiembrie 2022 și merge la nivel RTP 500 în circuit.

Roberto Avram, fost lider RTP, bifează o nouă finală RTP, după o pauză de patru ani și jumătate. A reușit o zi aproape perfectă, cu patru victorii, eliminându-l în optimi pe favoritul doi al turneului, Sorin Bădărău, iar în finală a fost aproape de o mare victorie, însă a cedat la limită în super tie break. Grație noii finale jucate, Roberto Avram se califică la RTP FInals 2022, primește în dar trofeul finalistului turneului RTP 250, un premiu în valoare de 170 lei, 30 lei vocuher RTP și o sticlă de vin de la Crama Oprișor.

Turneul RTP 250 BUCUREȘTI CUP 2022 a reunit la start 26 de jucători, dintre care trei și-au făcut debutul în circuit: Cătălin Racu, Claudiu Soreanu și Ionuț Popa.

>