Breaking news

Adori cărțile thriller? Iată ce îți recomandăm de la LIBREX!

Indiferent dacă ești un cititor împătimit sau unul care încearcă să găsească mai mult timp zilnic pentru lectură, probabil ești mereu în căutarea titlurilor perfecte. În epoca internetului, este simplu să alegi noi cărți ce îți plac în totalitate și rareori se întâmplă să dai greș. Poți citi recenzii ale acestor cărți, poți intra în diferite grupuri de lectură online sau poți conversa cu prieteni virtuali care împărtășesc aceleași preferințe pentru cărți. Uneori, chiar și instinctul te poate ajuta să alegi o carte bună, alături de descrierea oficială a cărții. 

Unele dintre cele mai apreciate genuri literare este thriller, datorită elementelor de suspans și răsturnărilor de situație. Cărțile de acest gen te vor determina să le citești cât mai repede și să vrei tot mai multe astfel de povești. Pentru a-ți fi mai ușor să cumperi cărți, îți recomandăm să le comanzi dintr-o librărie online. Astfel, ai tot timpul să alegi ce te atrage mai mult și de ce nu, să profiți și de cele mai bune oferte. Sugestia noastră este să alegi librăria online LIBREX, unde poți găsi zeci de titluri din categoria cărților thriller, atât mai vechi, dar și nou-apărute. În cele ce urmează, îți vom prezenta două dintre cărțile din seria Crima Perfecta și cu siguranță îți vom stârni curiozitatea pentru a le citi. 

Crima Perfectă este o serie scrisă de către Holly Jackson, una dintre cele mai îndrăgite autoare de la momentul actual. Primul volum al acestei serii se numește Instrucțiuni pentru fete cuminți și este o carte pe care sigur vei dori să o citești cât mai repede, pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat. În orășelul Little Kilton, o elevă de liceu a fost ucisă de iubitul său, care ulterior s-a sinucis. Cu toate că lucrurile pot părea clare, cea mai bună prietenă din copilărie a presupusului criminal nu crede că el a fost vinovat. Astfel, cinci ani mai târziu, se transformă într-un detectiv care este dispus să afle adevărul, numai că lucrurile pe care le află sunt greu de digerat și propria viața începe să îi fie pusă în pericol. Va reuși protagonista să scape cu bine și să afle adevărul? 

Al doilea volum al seriei este intitulat Fată cuminte, răzbunare cruntă și la fel ca primul volum, este deja un bestseller internațional. Protagonista este tot tânăra din primul volum, Pip, care după rezolvarea cazului prietenului său, acum se poate numi expertă. Împreună cu iubitul său, a lansat un podcast despre crime, mai exact despre cum a aflat adevărul despre prietenul său și spune că acea întâmplare i-a fost de ajuns. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atât de simple, deoarece fratele mai mare al unuia dintre prietenii săi dispare exact în noaptea comemorării a șase ani de la moartea lui Andie și a lui Sal. Deoarece poliția nu se implică, Pip devine din nou detectiv fără voie și va descoperi cele mai întunecate secrete ale orașului. 

Interesant de menționat faptul că această serie va fi ecranizată în curând, drepturile de ecranizare fiind achiziționate de către echipa de producție a serialului de succes Peaky Blinders. Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea și că vei alege să citești aceste cărți deosebite! 

>