Breaking news

Adio Vanghelion 2015. Primarul Vanghelie renunță la Revelionul de la Romexpo

Vanghelionul nu se va mai organiza în acest an, la Romexpo, întrucât primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, nu a avut timp să se ocupe de Revelion.

vanghelion 2015Adio Vanghelion 2015 la Romexpo în București. Cel mai mare Revelion din România, la care participau circa 7000 de bucureșteni, nu va mai fi organizat la 31 decembrie 2014, pentru simplul fapt că Marian Vanghelie nu a avut timp fizic că se ocupe de eveniment.

Nu mai organizez Vanghelion pentru că au fost atât de multe lucruri de făcut în perioada aceasta, încât, fizic, nu am mai avut timp. Fizic nu a mai existat timp, şi din cauza acţiunilor politice de care am vrut şi eu să mă ocup”, a spus Marian Vanghelie.

Revelionul la Romexpo a fost organizat pentru prima dată în anul 2001. Vanghelionul a mai fost întrerupt în 2009 și 2010 din motive financiare.

Organizat în pavilionul central din Complexul Expozitional Romexpo, Vanghelionul reprezenta petrecerea de la cumpăna dintre ani, a 7000 de bucureșteni, care plăteau doar 100 de lei ca să petreacă o noapte întreagă.

Vanghelionul aducea în fiecare an pe scena de la Romexpo atât crema muzicii românești cât și un star internațional de calibru.

În cele 12 ediții de Vanghelion, vedete precum Tony Braxton, Enrique Iglesias, Tom Jones, Joe Cocker, Europe, Zucchero, Bonie Tyler, Alphaville, Toto Cutugno şi Demis Roussos, au cântat bucureștenilor.

Capul de afiș ar artiștilor care vor concerta în noaptea de revelion la Romexpo este artista americană Toni Braxton a cântat la Vanghelion 2012, Anastacia și David Bisbal la cel din 2013, iar Paul Anka și Amr Diab au fost vedetele Vanghelionului din 2014.