Breaking news

Adio Calificare la Mondiale. România a fost învinsă de Turcia cu 2-0

Turcii au spulberat visele românilor de a se califica pentru barajul calificării la Mondialele din 2014. Înfrângerea de marți seară de pe Național Arena, reduce considerabil șansele României.

romania - turciaDupă victoria superbă cu Ungaria, românii au alergat după un egal, dar s-au ales cu un gol turcesc care le spulberă visele calificării. Tricolorii au marcat și ei un gol, însă a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Turcii au marcat primul gol al partidei în minutul 22 după o centrare de pe stânga a lui Erkin, reluată simplu cu capul de Burak Yilmaz.

Tricolorii au marcat în minutul 57 prin Raţ care a centrat perfect pentru Stancu. Acesta a reluat în plasă, dar de la margine fusese semnalizat în ofsaid și golul a fost anulat.

După ce au marcat golul în minutul 22, turcii au făcut un joc de apărare care să le consolideze minimul avantaj. Însă în minutele de prelungire, au mai marcat odată prin Erdinc. Fapt ce a determinat suporterii de pe Național Arena să strige în cor Demisia, Demisia, fluierându-i copios pe tricolori și pe Victor Pițurcă.

Astă seară, în Grupa D, Olanda a învins pe Andorra cu 2-0, iar Ungaria cu 4-1 pe Estonia. După aceste rezultate, bătălia pentru locul doi în grupă care duce la baraj este dată de Ungaria, România și Turcia.

Iată clasamentul Grupei D:

1. Olanda – 22 puncte

2. Ungaria 14 puncte

3. România 13 puncte

4. Turcia – 13 puncte

5. Estonia – 9 puncte

6. Andorra – 0 puncte