Breaking news

Adi Bumbescu și Alex Avram „umblă la șlițuri„ în fata Adelinei și Danielei

După ce săptămâna trecută modele au defilat pe role pe podiumul din Princess  Club, miercurea aceasta, după miezul nopții, ele vor apărea în fața publicului  acoperite doar cu fermoare, în cadrul petrecerii „Zipper Party„.

parada.modaPrezentarea de  modă, cu aceeași temă se va numi „Zip Collection„ by Claudia Mușat și  este o colecție îndrăzneață de ținute excentrice, realizată de make up artist,  având ca element central fermoarul.

Daniela Crudu și Adelina Pestrițu, alături  de Alex Avram, fostul iubit al Oanei Roman și Adrian Bumbescu jr, plus alte șase  modele obișnuite pe podiumul de modă vor „îmbrăca„ 300 de fermoare de diferite  culori (albe, galbene, maron, turcoaz, roșii, bej) și lungimi.

Ei vor fi  protagoniștii unor transformări spectaculoase cu ajutorul fermoarelor-accesorii  din coafuri, dar și prin body painting, fiind pictați pe față și bust în ton cu  tema (fermoare deschise pe o parte și de alta a feței). Maeștrii de ceremonii vor fi Dan Fintescu&dj Axu care vor avea rolul de MC al evenimentului.