Breaking news

Adelin Petrișor, către Ion Cristoiu: poți să-ți iei emisiunea şi să ți-o bagi direct în fundul de maestru

Adelin Petrişor îl taxează dur pe Ion Cristoiu, care luni, în conferința de presă  în care s-au lansat grilele TVR,  a spus că el face un favor Televiziunii Române, și că el este o vedetă tv.

adelin petrisor - ion cristoiuAdelin Petrișor îl ”primește„ la TVR, în șuturi pe ”maestrul” Ion Cristoiu. Jurnalistul îl taxează dur pe Ion Cristoiu pentru declarațiile de ieri.

Eu sunt o vedetă tv. Am făcut o favoare TVR venind să fac o emisiune despre cărți. N-a făcut o favoare domnul Stelian Tănase niciununia dintre noi. Emisiunea pe care o fac eu pe TVR 2 se numește Om cu carte, nu este o emisiune politică.”, le-a spus Ion Cristoiu jurnaliştilor veniţi la conferința de presă de la TVR, organizată luni de Stelian Tănase pentru a prezenta grila de primăvară.

Deranjat de aroganța și grandomania afișată de Ion Cristoiu în conferinţa de presă, Adelin Petrișor îi urează acestuia să își bage în fundul de maestru emisiunea și să se ducă cu ea la OTV.

Maestre, din punctul meu de vedere ( sigur, doar un reporter de la ştiri, nu vreun director), poți să-ți iei emisiunea şi să …. o muți pe frecvența liberă a OTV, acolo unde obişnuiai să combați cu nea Dan Diaconescu. Am fost tentat să scriu să ți-o bagi direct în fundul de maestru, dar nu poți să i te adresezi aşa unui om care vrea doar să-ţi facă o favoare. În altă ordine de idei, să ştii că TVR a avut emisiuni despre cărți cel puţin la fel de bune ca cele pe care, în mărinimia ta, ai acceptat să le realizezi. Voi aminti doar două nume: Cristian Tabără şi Tudor Călin Zarojanu. Primul e încă angajat al TVR. Ce vreau să spun, maestre, e că poți să ne laşi, să nu ne mai faci nicio favoare. Ne descurcăm…”, a scris Adelin Petrișor pe blogul personal.

Dacă Herta Muller (laureat de Nobel) ar fi venit la TVR să realizeze o emisiune, sunt sigur că ar fi fost mai modestă şi mai plină de bun-simţ„, a mai scris Adelin Petrişor.

Luni, la ora 12.00, Stelian Tănase a organizat o conferință de presă, transmisă în direct de TVR 1, în care și-a prezentat gașca care va spolia bugetul TVR și va face zero audiență: Ion Cristoiu, Mircea Dinescu, Ion M. Ioniță, Cornel Nistorescu, Miruna Munteanu și Florin Iaru.