Breaking news

Adele, Bruno Mars şi Kanye West, favoriţii Premiilor Grammy 2012

loading...

National Academy of Recording Arts and Sciences a făcut publice nominalizările la cele 78 de categorii ale premiilor Grammy 2012.

Kanye West a fost nominalizat la 7 categorii, în timp ce Adele, Bruno Mars şi Foo Fighters au fost nominalizaţi la 6 categorii.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes , fiind apreciată atât de fanii din întreaga lume, cât şi de critici.

Cele şase nominalizări primite de cântăreaţa britanică Adele încununează anul extraordinar pe care l-a avut artista în vârstă de 23 de ani, care a fost deja recompensată cu un premiu Grammy în 2009, la categoria “cel mai bun debut”.

Kanye West, deja câştigător a 14 premii Grammy, a mai fost nominalizat la categoriile “cântecul anului”, pentru piesa “All of the Lights”, şi “cel mai bun cântec rap”, pentru piesa “Otis”, o colaborare cu Jay-Z.

Bruno Mars, în vârstă de 26 de ani, a primit trei din cele şase nominalizări pentru hitul său “Grenade”, de pe albumul său de debut ” Doo-Waps & Hooligans”.

Pe lista artiştilor nominalizaţi la premiile Grammy se numără şi Lady Gaga, Katy Perry sau Rihanna.

Ceremonia de decernare a celei de a 54-a ediţii a Premiilor Grammy va avea loc pe 12 februarie 2012.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>