Breaking news

Adele, 12 trofee la gala Billboard Music Awards 2012

loading...

Cântăreaţa britanică Adele a primit nu mai puţin de 12 trofee la gala Billboard Music Awards 2012.

Nominalizată în total la 18 premii, Adele a uimit din nou, câştigând în total 12 trofee, pentru albumul său, numit “21”. Din păcate interpreta nu a reuşit să ajungă la gala Billboard Music Awards 2012, care a fost organizată duminică, în Las Vegas, ceea ce a creat mai mult decât un disconfort organizatorilor.

Printre premiile câştigate de Adel se numără “cel mai bun album”, “cel mai bun artist” şi “cea mai bună interpretă”.

Grupul american LMFAO, care a fost prezent în sală, a fost recompensat cu premiile a şase categorii, inclusiv “cântecul anului” şi “cel mai bun duet”.

Alte premii au mai primit rapperii Wiz Khalifa, Lil Wayne şi cântăreţul R&B Chris Brown.

Printre artiştii care au interpretat pe scena galei s-a aflat Katy Perry, care a purtat o rochie albă şi a plutit deasupra scenei într-un leagăn suspendat, în timp ce cânta noul ei single, “Wide Awake”. Şi Justin Bieber a apărut pe scenă şi a interpretat melodia “Boyfriend”, fiind însoţit de câţiva dansatori.

Alţi interpreţi premiaţi duminică au fost Nelly Furtado, Kelly Clarkson, Usher, The Wanted, Carrie Underwood, Linkin Park, Carly Rae Jepsen şi trupa Patent Pending.

Un moment emoţionant a fost tributul adus cântăreţei americane Whitney Houston, care a murit la vârsta de 48 de ani, la începutul lui 2012.

 

loading...