Breaking news

Adela Popescu vorbește la SuperJurnal despre cele două nunți din acest an

Cu iz muncitoresc, dedicată zilei de 1 mai, ediţia de duminică, 3 mai, a „Superjurnalului” de la Digi24 are toate ingredientele unei emisiuni perfecte: ştiri proaste transformate în glume bune, zâmbete multe, cravate tricolore, petrecere de 1 mai şi… o  invitaţie la 2 nunţi.

adela popescu - superjurnalInvitata “Superjurnalului” este actrita Adela Popescu,  care spune, în premieră, unde va avea loc nunta ei. “Nu o să fie în Bucureşti! Vom avea 50-60 de invitaţi, prieteni buni şi va fi undeva în toamnă. Si nu, nu vom fi îmbrăcaţi la patru ace”, i-a mărtusit Adela lui Jojo. Adela povesteste si despre „Nunta perfecta”, piesa de teatru in care va juca in curand. Rugată de Toni Grecu să intre în pielea unui personaj de telenovelă, trădat în dragoste, Adela Popescu a reuşit, prin reacţia ei,  să îi facă prezentatorului „Superjurnalului” o surpriză de proporţii.

Din sumarul ediţiei muncitoreşti a emisiunii difuzată duminică, de la 21.00, la Digi24, nu lipsesc subiectele seriose, abordate într-o notă amuzantă. Reporterii „Surperjurnalului” vorbesc despre viţelul primit şpagă de procurorul şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin,  despre o nouă instituţie de învăţământ, Academia infractorilor români, despre serbarea premierului Victor Ponta de la Palatul Victoria, dar nu ratează nici botezul nepotului lui Traian Băsescu. Iar Jojo ne prezintă, la Superfashion, cum a arătat, de-a lungul anilor, codul vestimentar al zilei de 1 mai.

O ediţie de „Superjurnal”, dedicată destinderii oamenilor muncii, duminică, 3 mai, de la 21.00, la Digi24. Toate ediţiile „Superjurnalului” pot fi vizionate acum şi pe Digi Play, serviciul de video la cerere, disponibil prin platforma online Digi Online, la care utilizatorii au acces nelimitat, oriunde şi oricând.