Breaking news

Adela Popescu și-a rupt mâna la schi în Austria

adela manaruptaAdela Popescu a avut parte de o vacanță cu peripeții pe pârtia de schi din Austria. Împreună cu  colegii ei de pe platourile de filmare, Alina Grigore și Bogdan Albulescu, Adela a plecat, pentru o săptămână, la schi, în Austria. În cea de-a treia zi însă actrița a căzut de pe placă și și-a rupt mâna. „Cred că am avut ghinion. Dacă în prima zi totul a fost superb, pârtiile erau tocmai bune de schiat iar serviciile excelente, în cea de-a treia zi, din cauza neatenției, mi-am luat adio de la pârtie pentru că am căzut de pe placă și mi-am rupt mâna. Este prima dată când mi se întâmplă asta deși mă dau cu placa de ani buni. Am avut dureri foarte mari când am căzut, dar de când port ghipsul, nu am avut nicio durere. Acum trebuie să stau cu mâna în ghips o lună”, spune Adela.

Deși nu ar fi dorit să cunoască și această latură a ospitalității austriece, Adela Popescu spune că a fost impresionată de serviciile medicale. „La nici un minut de când am sunat și am anunțat accidentul o echipă a fost lângă mine, m-a transportat cu telecabina până jos iar la centrul medical am făcut radiografie și imediat mi-au pus mâna în ghips. Au urmat 4 zile de vacanță în care am citit, m-am plimbat prin zăpadă și m-am bucurat de peisajele feerice din jurul meu. Singura zi în care am suferit a fost când am mers cu toții la băi termale și eu nu am putut intra în apă de teamă să nu-mi ud ghipsul”, își amintește actrița.

Alături de Adela în vacanța din Austria au fost și Alina Grigore și soțul ei, Bogdan Albulescu. După ce a învățat anul trecut să schieze în Franța,  Alina Grigore s-a perfecționat pe pârtia de la Mayrhofen. „Dacă anul trecut Dana Rogoz ne-a inițiat în acest sport, acum a fost rîndul fratelui Adelei, care a avut foarte mare grijă ca noi să evoluăm. Și eu și Bogdan am făcut progrese de care suntem foarte multumiți. A devenit clar un sport ale cărui limite o să încercăm să le depășim și pe care cu siguranță îl vom practica constant”, spune interpreta Ersiliei din „Aniela”.

Ștefania Stancu

>