Breaking news

ADDA și PachaMan au lansat videoclipul – LoverBoy-VIDEO

loading...

“LoverBoy (Minti Murdare 2011)” face parte din coloana sonoră a celui mai recent film regizat de către Catalin Mitulescu – LoverBoy.

Piesa este un feat-uring intre Adda, o voce fresh ce a fost puțin valorificată până acum și PachaMan, cunoscut publicului pentru coloborări ce au ajuns pe cele mai înalte poziții în topurile muzicale.

Apariția piesei pe coloana sonoră a filmului are la bază o poveste interesantă și amuzantă. Cătălin Mitulescu a întâlnit-o pe Adda pentru prima dată într-un magazin de încălțăminte prin intermediul… Youtube.

Angajatele magazinului respectiv ascultau «Minți murdare făcute praf », o piesă înregistrată de către Adda în 2008, iar regizorului i s-a părut că artista se potivește perfect cu tema filmului său.

Din momentul întâlnirii virtuale, până la cea în care Cătălin și artista au stabilit detaliile colaborării lor, nu a mai fost decât un pas. La scurt timp, artista intră împreună cu PachaMan în studioul lui Marius Moga și apare single-ul “LoverBoy”, o compoziție Adda, Marius Moga și YogiBoy, un producător funky fresh semnat la DeMoga Music.

Videoclipul piesei  “LoverBoy (Minti Murdare 2011)” este  regizat de către Iulian Moga și Cătălin Mitulescu și  reprezintă o împletire între cadre din filmul omonim și secvențe cu Adda, PachaMan și echipa de producție a piesei.

loading...