Breaking news

Acum procesul de inchiriere Mos Craciun este mai simplu ca oricand!

Ziua in care vine Mos Craciun si ne lasa cadourile este o zi memorabila pentru oricine, indiferent de varsta. Desi in timp ajungem sa nu mai credem in Mos Craciun, recunoastem ca posibilitatea de a avea un Mos Craciun care sa completeze rolul acestei traditii ne face cu ochiul. Acum, procesul de inchiriere Mos Craciun este mai simplu ca oricand , deoarece casaluimoscraciun.ro ofera o gama vasta din care clientii pot sa aleaga. Fie ca iti doresti sa il chemi acasa, la gradinita sau chiar la firma unde lucrezi, Casa lui Mos Craciun este alegerea perfecta de a face sarbatorile memorabile pentru orice copil!

 

Pe masura ce se apropie sarbatorile, Mos Craciun se afla in mintea multor copii din toata tara. Gandurile multor parinti se indreapta si acolo, dar din diferite motive. Parintii copiilor mici se intreaba daca ar trebui sa promoveze mitul batranului vesel in costum rosu, in timp ce parintii copiilor mai mari se intreaba ce vor spune atunci cand copilul lor cere sa cunoasca adevarul.

 

La baza acestor doua intrebari se afla una mai mare: este bine pentru copii sa creada in Mos Craciun? In calitate de cercetator in psihologia dezvoltarii, spun da, pentru ca exista beneficii pentru dezvoltarea cognitiva si emotionala.

 

A crede in fiinte imposibile precum Mos Craciun poate exercita abilitati de rationament contrafactual ale copiilor. Tipul de gandire implicat in imaginarul cum noua reni ar putea zbura pe cer, purtand o sanie grea poate fi acelasi tip de gandire necesar pentru a imagina o solutie la incalzirea globala sau o modalitate de a vindeca o boala.

 

Acest tip de gandire – angajarea granitei dintre ceea ce este posibil si ceea ce este imposibil – este la baza tuturor descoperirilor si inventiilor stiintifice, de la avioane la Internet.

 

A crede in Mos Craciun exercita, de asemenea, abilitati de rationament deductiv ale copiilor si utilizarea lor de dovezi. Am descoperit intr-un studiu recent ca copiii mai mari ar putea fi mai capabili decat copiii mai mici sa foloseasca, de exemplu, fursecurile pe jumatate mancate in dimineata de Craciun ca dovada a existentei lui Mos Craciun.

 

Cand parintii incurajeaza copiii sa isi elibereze imaginatia, acestia din urma pot, de fapt, sa dezvolte diferite aspecte ale lor. Cu siguranta, imaginatia le poate spori abilitatile lingvistice si de gandire. Copiii, mai ales cand se joaca cu altii sau cand isi fac un prieten imaginar, incep inevitabil sa experimenteze vocabularul lor. Repeta cuvinte pe care le aud si le invata in fiecare zi, fac greseli si vin cu solutii creative la probleme. Mitul lui Mos Craciun le poate spori capacitatea de vorbire, deoarece multi copii sunt deseori incantati sa ii trimita lui Mos Craciun o scrisoare. Devine sansa perfecta de a scrie ceva din mediul scolar structurat.

 

Imaginatia contribuie si la dezvoltarea lor sociala. Copiii interactioneaza cu ceilalti prin joc de rol. Acest tip de interactiune ii invata in mod inconstient cum sa se comporte fata de diferite personalitati si in diverse situatii. Cand copiii se angajeaza intr-un rol specific, acest lucru le imbunatateste dezvoltarea emotionala. A se impersona in diferite personaje din povesti le permite sa experimenteze o varietate de sentimente, ceea ce reprezinta un mod sanatos de a-si dezvolta caracterul. Povestea lui Mos Craciun ii invata despre un personaj care isi propune sa faca copiii fericiti in intreaga lume. Drept urmare, copiii invata importanta angajarii in actiuni sociale bune.

 

Craciunul este cu siguranta o perioada in care o familie petrece mai mult timp impreuna. Parintilor le place sa petreaca timp de calitate cu copiii lor si sa le spuna povesti, inclusiv cea despre Mos Craciun, duce la momente fericite si reconfortante.

 

Explicarea povestii reale a Sfantului Nicolae poate fi o modalitate si mai buna de a-i invata valori bune. La urma urmei, Sfantul Nicolae i-a ajutat pe saraci oferindu-le bani si daruri. Ce sansa mai buna de a-i face pe copii sa invete importanta generozitatii, asistentei si deschiderii si sa ii inspire in timp ce cresc?

 

In aceasta perioada a anului, parintii isi pot ajuta si copiii sa scrie o scrisoare catre Mos Craciun. Acest lucru ii va initia astfel in scriere, precum si le va angaja activ imaginatia. Este important sa subliniem faptul ca scrisoarea nu trebuie sa fie doar despre cererea de cadouri. Copiii ii pot scrie Mosului despre cum s-au comportat pe tot parcursul anului, ceea ce le poate stimula memoria si concentrarea. De asemenea, pot decide impreuna cu privire la cadouri pe care sa le ceara. Parintii isi pot influenta decizia si ii pot conduce la alegerea jucariilor care sunt atat amuzante, cat si educative, ceea ce poate contribui chiar la anumite momente speciale de familie.

 

In cele din urma, ramane la latitudinea parintilor sa decida daca vor dezvalui copiilor lor ca Mosul nu exista. Ce este important pentru parinti sa stie este ca povestea batranului in rosu si alb care da cadouri in decembrie nu le poate face rau copiilor, ci mai degraba ii poate ajuta sa creasca.

 

La casaluimoscraciun.ro clientii sunt mereu avantajati, deoarece actorii Mos Craciun sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantul care ii vor face pe cei mici sa se simta confortabil si sa creada in existenta mitului Mos Craciun. Nimic nu se compara cu  seara de 24 Decembrie cand Mos Craciun vine cu sacul plin de cadouri, pregatiti sa asculte dorintele tuturor si sa glumeasca cu cei mici. Copiii sunt mai fericiti cand traditia de Craciun este respectata, iar Mos Craciun este cu sigurnata un element important!