Breaking news

Actrița Irina Săulescu, gazda emisiunii Ca-n filme de la Digi 24

În această săptămănă, realizatorii  ”Ca-n filme” au pregătit o ediție plină de glamour, si asta pentru că tema principală sunt trei dintre cele mai importante festivaluri ale toamnei: Les Films de Cannes a Bucarest, Astra Film Festival și Festivalul Internațional Comedy.

Iar pentru a fi gazda unei asemenea ediții a fost aleasă actrița Irina Săulescu, pe care publicul o știe din “Polițist, adjectiv” sau “Portretul luptătorului la tinerețe”. Așa după cum și-a obișnuit deja telespectatorii, echipa emisiunii „Ca-n filme” a organizat o filmare spectaculoasă cu Irina. Ea va purta o rochie glam, așa cum poartă marile vedete la festivaluri, și va defila pe covorul roșu, nu de la Cannes, ci de la Les Films de Cannes a Bucarest.

Duminică seara, la Digi24, iubitorii genului vor putea vedea o editie plină de informații, imagini, interviuri cu regizori foarte cunoscuți și premiați ca Matteo Garrone (al cărui film, “Reality”, a câștigat Marele premiu al festivalului) sau Elia Suleiman (castigător al premiului juriului la Cannes în 2002 și nominalizat în 2012 la Un Certain Regard). Timp de o săptămână echipa „Ca-n filme” a luat parte la  Astra Film Festival  de la Sibiu,  capitala filmului documentar în această toamnă, și a observat că străinii cinefili știu chiar mai bine decât românii cât de puternic este brandul festivalului Astra.

La Festivalul Internațional Comedy care a avut loc, ca de obicei, la Cluj, realizatorii „Ca-n filme” au stat de vorbă cu Horațiu Mălăele. Într-o formă de zile mari,  actorul a dezvăluit câteva detalii despre noul film care va intra în curând în producţie, “Funerarii fericite”.

Toamna extraordinară a cinematografiei românesti se vede în ultimul week-end din octombrie, la Digi24, duminică seara, de la 20.20, într-o ediție glamour „Ca-n filme”.

>