Breaking news

Actriţa Delia Antal şi-a botezat băiatul în vârstă de 9 luni!

loading...

De când a devenit mamă, viața actriței Delia Antal s-a schimbat radical. Ieri a fost emoționată până la lacrimi pentru că a avut loc un eveniment important din viața ei, botezul băiețelului sau de 9 luni, Aiden Sunrise Antal. Nașii copilului au fost cântăreața Cristina Spătar, cu care Delia Antal are o frumoasă relație de prietenie, de mai bine de 15 ani, alături de un alt prieten drag Deliei, omul de afaceri Răzvan Dincă.

Ceremonia de botez a avut loc la Biserica Sfânta Treime a Parohiei Zurbaua, din comuna Dragomirești Vale, iar masa de după botez s-a desfășurat în superba locație Bon Bon Club, tot din Dragomirești Vale. Invitații au fost primiți cu șampanie și pișcoturi și serviți cu un meniu sofisticat. La aperitiv au servit Terina de pui cu legume în nori Japanese, Fish fingers cu sos sweet chilli, Icre de crap pe pat de lime, Tortilla Roll-Ups cu salam chorizo, Canape brânză cu chimen și jambon afumat, Mini salată a la russe cu piept de curcan, Frigăruie caprese pe pat de rucola și aceto balsamic, Terina de vițel în crustă de susan copt, Chifteluțe tradiționale cu sos Dijon, Ciuperci gratin, Mix măsline, Mix de legume, după care au servit sarmale în foi de varză cu mămăliguță, ardei, bacon și smântână. Din meniu au mai făcut parte ceafă de porc în crustă de ierburi aromate și medalion de pui cu sos brun servit cu cartofi la cuptor cu rozmarin, salată de varză albă și roșie asezonată, mix chifle, alune și covrigei sărați, fructe și băuturi pe alese.

Am fost extrem de emoționată în biserica, mi-au dat lacrimile. Aiden este foarte liniștit de obicei, dar în biserica a plâns foarte mult. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au ajutat să organizez în câteva zile ceremonia de botez. Le mulțumesc mult celor de la Bob Bon Club pentru că ne-au primit frumos și ne-au oferit tot ce ne-am dorit și, în mod special, le mulțumesc nașilor lui Aiden, Cristinei Spătar și lui Răzvan Dincă, niște oameni extraordinari. De Cristina Spătar mă leagă o prietenie de mai bine de 15 ani, de atunci îmi spunea că dacă fac un copil ea vrea să fie nasa, am fost mereu prietene, nu ne-am certat niciodată și indiferent unde am locuit, am ținut mereu legătură. Nasul Răzvan este foarte implicat și tot timpul mă sună că să-l vadă pe Aiden. Răzvan Dincă este motivațional speaker și producător de filme. La fel că și Cristina, Răzvan s-a ales singur naș. Eram la Berlin, la o conferința de șase mii de oameni unde el a ținut speach și eram atât de mândra de el, m-a inspirat atât de mult, l-am felicitat după ce a coborât de pe scenă și i-am zis de bebe, l-a binecuvântat, am plâns amândoi de fericire și a rămas nasul lui Aiden. Îi admir foarte mult și sunt foarte încântată de nașîi mei, știu că îi vor fi alături lui Aiden pentru totdeauna, ceea ce pe mine asta mă și interesează, de aceea am și ales acum să fac un botez altfel”, mărturisește Delia Antal.

De ce nu a fost și tatăl copilului la botez?

Încă de când a rămas însărcinată, Delia Antal și-a asumat faptul că o să fie o mamă singură pentru copilul ei și o să-l crească ea, așa cum consideră că este mai bine. Nu are o legătură apropiată cu tatăl băiețelului sau, vorbesc foarte rar, așa se explică de altfel și lipsa acestuia de la botezul lui Aiden. Băiețelul Deliei Antal a fost născut în Los Angeles, la celebrul spital Cedars-Sinai, și au existat unele complicațîi la naștere. Actrița este fericită că a trecut cu bine peste cumpenele de la început și are acum un băiețel sănătos și voios, care îi umple viață de bucurie.

“Eu țîn foarte mult la conexiunile sentimentale, la vibe-urile între oameni, nu am simțit deloc o conectie între Aiden și tatăl lui, motiv pentru care nu l-am invitat nici la botez. Ceremonia a fost aranjată de pe o zi pe altă, pe repede înainte, pentru că noi ne pregătim să plecăm într-o vacanță de o luna de zile în Dubai și Mauritius, mi-am dorit foarte tare să-l botez pe Aiden, așa că nu m-am stresat să-l invit pe tatăl lui, având în vedere că eu mi-am asumat de la bun început, din primele săptămâni de sarcina faptul că sunt o mama singură și o să-l cresc frumos pe copilul meu. Am vrut să trăiesc liniștită, relaxată, fără probleme și fără stres, de aceea am și luat decizia de a pleca în America, să fiu departe de tot, și de România și de Anglia, să las în urmă tot, să-i fie bine copilului, eu am luat toate măsurile și deciziile pentru el, că să-i fie bine, să fie un copil liniștit și fericit. Nici măcar rudele apropiate din Zalău și prietenii nu au reușit să ajungă la botez, pentru că m-am hotărât să îl fac foarte repede. Ne vom lua însă revanșa la petrecerea mare de botez, pe care o voi organiza pe 20 mai în București, atunci când Aiden o să împlinească un an de zile. Acum a fost doar ceremonia de botez și o masă restrânsă la restaurant cu nașîi și prietenii foarte apropiați”, spune Delia.

loading...