Breaking news

Actorul Larry Hagman, interpretul lui J.R. din Dallas, a primit bani de la regimul Ceauşescu

Celebrul actor american Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul “Dallas”, care a decedat vineri, a primit bani de la Nicolae Ceauşescu.

Larry Hagman a făcut această mărturisire unui jurnalist american, în urmă cu mulți ani, însă a pus condiţia ca acea declaraţie să nu fie publicată înainte de moartea sa.

Actorul Larry Hagman a efectuat în anii 1980 o vizită în România, unde serialul ”Dallas” era extrem de popular.

Ceauşescu i-a cerut actorului permisiunea de a afişa un uriaş panou cu chipul său, pe un imobil, afirmă săptămânalul britanic Sunday Times. Însă actorul și-a dat acordul doar contra unei sume de bani, pe care a și primit-o de la dictator.

Actorul american a declarat, în 2011, într-un interviu citat de torontosun.com , că serialul “Dallas” a avut o influenţă uriaşă în politica internaţională şi era convins că acest show TV este “responsabil” pentru declanşarea Revoluţiei din 1989 din România şi pentru moartea fostului dictator Nicolae Ceauşescu.

Dictatorul Nicolae Ceauşescu a permis difuzarea producţiei TV în România ca să arate cetăţenilor români decadenţa şi corupţia din ţările occidentale.

România a difuzat serialul «Dallas» pentru a le arăta românilor cât de corupt era sistemul american, însă totul s-a încheiat cu românii care l-au pus la zid pe Ceauşescu, care era un dictator, şi l-au împuşcat de 500 de ori – pentru că ei voiau toate acele lucruri pe care le-au văzut (în serial, n.r.) şi de care nici nu ştiau că există (înainte de difuzarea serialului, n.r.)”, a declarat Larry Hagman.

Actorul Larry Hagman a murit la vârsta de 81 de ani, vineri, din cauza unui cancer la gât.

>