Breaking news

Actorii din serialul “Moldovenii” de la Kanal D, staruri în online

Din 16 noiembrie, “Moldovenii” se pregatesc sa cucereasca Romania, cu noul serial de comedie care va putea fi urmarit in fiecare sambata, la Kanal D, incepand cu ora 22:00. 

Serialul de comedie „Moldovenii” este realizat de Kanal D împreună cu trupa „3 Chestii” care a generat un adevărat fenomen în mediul online și este alcătuită din o echipa unita si creativa: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinţ, Radu Ţibulcă, Vasile Panțiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobrita, Aida Ioana Cojocariu și Bogdan Burţilă.

Debutul cu fanii si l-au facut in online, sub numele de “3 Chestii”, reusind intr-un timp record sa depaseasca viral tendintele si provocarile social media, ajungand in acest moment sa fie urmariti, pe YouTube de peste 1 milion de abonati. Clipurile postate pe canalul lor de YouTube, continut exclusiv realizat de echipa “3 Chestii” cumuleaza peste 250 de milioane de vizualizari.

Celebritatea in mediul online le-a oferit, de asemenea, spațiul pentru a se extinde pe conținutul lor, ilustrand magistral comicul de situatie, de limbaj, adaptat la zilele noastre pentru a avea succes în industrie. Astfel, din 16 noiembrie, fenomenul online muta pe TV, la Kanal D, in noul serial de comedie “Moldovenii”, prin care vor oferi telespectatorilor umor de calitate, situatii inedite si actuale, dar si momente din cotidian.

>