Breaking news

Achizițiile de la centrele auto de dezmembrări pot fi sigure – exemplul Wolcar

Centrele de dezmembrări nu sunt o noutate, ci mai degrabă o alternativă pentru achizițiile auto, de piese diverse. Au trecut ani și ani de când această metodă a fost una wow.

Desigur că de-a lungul anilor acestea s-au mai adaptat și și-au mai diversificat serviciile și, în plus, au devenit competiție serioasă pentru magazinele de piese auto.

Cum să vă asigurați că achizițiile făcute dintr-un astfel de centru sunt sigure? Cei de la Wolcar, un centru de profil, vin cu un exemplu în acest sens.

Nu orice piesă de la dezmembrări este una utilă

Există o limită privind tipologia pieselor auto ce pot fi achiziționate de aici. Spre exemplu, sub nicio formă consumabilele nu pot fi trecute în lista de produse sigure de cumpărat la mâna a doua. Un centru de dezmembrari auto Craiova precum Wolcar vine cu un exemplu concret, despre ce poate fi optim de achiziționat din astfel de locații:

  • Elemente de caroserie.
  • Piese pentru motor.
  • Elemente electrice.
  • Părți din interior sau climatizare.

Mai mult decât atât, astfel de piese pot fi achiziționate cu garanție inclusă. Orice piesă primește 3 luni garanție și este atent verificată pe bancul de lucru, înainte de a fi expediată.

Compatibilitatea

Una din marile griji ale celor care au cumpărat sau intenționează să cumpere piese auto de la dezmembrări, se referă la compatibilitatea pe care o au acestea cu mașina deținută. Ei bine, este un prim semn atunci când verificați stocul disponibil. Nu sunt piese care pot fi montate la orice mașină. De aceea spre exemplu, la Wolcar veți găsi un stoc de piese auto afișat numai după ce introduceți tipul de mașină deținută.

În unele cazuri costurile între astfel de piese și cele achiziționate din magazine de piese noi și aftermarket este unul mai mic. De altfel este și motivul principal pentru care astfel de achiziții sunt de dorit. Costurile mai mici, piese a căror uzură nu este notabilă, posibilitatea de a găsi piese originale specifice pentru o mașină îi atrag pe doritori ca un magnet.

La Wolcar pot fi solicitate și înlocuiri de piese

Wolcar este unul din cei mai mari jucători ai acestei nișe, recunoscut în Craiova. Nu doar diversitatea de piese auto puse la dispoziție îl face remarcabil pe această nișă. Serviciile sunt destul de variate de asemenea. Vorbim totodată despre un service unde puteți solicita servicii de înlocuire piese, dar și de diagnosticare mai întâi de toate.

Tot aici pot fi solicitate servicii de tip chiptuning, verificare de suspensii, reparații diverse, chiar și cele capitale, la motorul unei mașini.

Cât privește gama de piese auto și componente ce pot fi achiziționate de aici se pot considera bucuroși cei care dețin Audi, Ford, Skoda, Fiat și nu numai. Totodată proprietarii de BMW sau Volkswagen au aici un stoc destul de generos. Stocul este actualizat constant, deci veți ști imediat ce este sau nu disponibil.

Contact:

wolcar@yahoo.ro

Strada Bechetului 5, Malu Mare

Tehnic 076.8912.489