Breaking news

Accident grav în Sălaj, soldat cu 3 morți

loading...

Accident grav de circulație în localitatea Sâncraiu Almaşului, din Județul Sălaj, în care au fost implicate trei autovehicule, printre care și o cisternă. În umra accidentului  trei persoane au murit, iar alta este încarcerată.

Accident-Gutai_00Accidentul a avut loc pe DN 1F, în localitatea Sâncraiu Almaşului din Sălaj. Purtătorul de cuvânt al ISU, Lucian Jacodi, spunea că, potrivit primelor cercetări, un autoturism Volkswagen care se îndrepta spre Cluj a intrat într-o depăşire fără să semnalizeze şi a intrat frontal sub o cisternă încărcată cu benzină şi motorină. În urma impactului, toate cele trei persoane din autoturism, doi adulţi şi un copil, au murit.

Cisterna care s-a răsturnat, vineri, pe DN 1F, în Sâncraiu Almaşului din Sălaj, este încărcată cu aproximativ 28.000 de litri de benzină şi motorină, iar la faţa locului este aşteptată o macara care să ridice autovehiculul, dar şi o altă cisternă în care să fie transvazat combustibilul.

Potrivit sursei citate, autoturismul Volkswagen implicat în accident este înmatriculat în Belgia, dar nu se ştie dacă persoanele aflate în el erau belgieni sau români.

O a treia maşină a ieşit de pe carosabil ca să evite coliziunea cu cele două autovehicule şi a ajuns în şanţ, dar toţi pasagerii din acest autovehicul sunt în afara oricărui pericol. Nici şoferul cisternei nu a fost rănit în urma accidentului.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>