Breaking news

Accesorii bucătărie – tot ce nu trebuie să îți lipsească pentru pregătirea meselor

O bucătărie funcțională este aceea în care ai acces la tot felul de accesorii de bucătărie. Printre acestea se numără toate lucrurile care te ajută să lucrezi în bucătărie și, în același timp, să creezi designul acesteia. Unele sunt necesare, altele utile, și mai sunt și cele care sunt de ajutor persoanelor care au „două mâini stângi” și datorită lor pot pregăti mese plăcute din punct de vedere estetic.

Echipamente și accesorii de bucătărie

Indiferent dacă ai o abordare minimalistă în amenajarea bucătăriei sau îți place să faci totul la scară mare, există ustensile și accesorii bucătărie care nu pot lipsi. Cu siguranță, acestea includ accesorii de gătit, adică tigăi și oale. Aici alegerea este cu adevărat uriașă și merită să pariezi pe cel puțin 3 de capacitate diferită. Chiar dacă nu gătești des, este minimul strict. Cel mai bine este dacă oalele sunt din oțel inoxidabil. Poți alege și tigăi cu un strat ceramic. De asemenea, merită să pariezi pe cele rezistente la căldură, în care poți pregăti mesele chiar și la cuptor. Astfel de oale nu emit substanțe nocive în timpul gătitului. De asemenea, ar trebui să acorzi atenție calității tigăii și a stratului său de teflon.

Fără îndoială, cuțite, un platou din lemn pentru pizza, un platou servire brânzeturi oale și linguri sunt obligatorii. O strecurătoare, o răzătoare și câteva boluri îți vor fi la îndemână. Lingurile de bucătărie vin într-o varietate de forme și pot fi achiziționate și în seturi.

Fără îndoială, fiecare bucătărie va avea nevoie de o cutie de pâine și recipiente pentru alimente, o cană cu infuzor porțelan, precum și de accesorii de bucătărie precum teluri sau frigărui.

Magazin accesorii bucătărie

Dacă te întrebi de unde poți cumpăra accesorii de bucătărie de înaltă calitate, poți găsi o ofertă excelentă la magazinul AM ȘI EU. Aici poți cumpăra chiar și un platou din lemn pentru pizza de foarte bună calitate. Poți alege de aici și tocătoare din plastic, dar cele din lemn vor funcționa cel mai bine.

Ustensilele din silicon sunt grozave pentru spălarea în mașina de spălat vase, în timp ce, cele din lemn trebuie spălate manual, deoarece în mașina de spălat vase încep să crape și să se delamineze în timp.

Seturi accesorii bucătărie

Un set de ustensile de bucătărie poate consta din mai multe elemente. De foarte multe ori poți cumpăra din magazinul AM ȘI EU  un astfel de set cu un suport pe care să le agăți. Poate fi din plastic, oțel inoxidabil sau lemn. Rezistența la temperatură a elementelor individuale, precum și durabilitatea și rezistența la deteriorare sunt de mare importanță. Dar seturile de accesorii sau  cană ceramică pot fi adaptate si la caracterul bucătăriei. Cu toate acestea, trebuie întotdeauna să acorzi atenție funcționalității mai întâi. Datorită acestui lucru, vei crea bucătăria visurilor tale și complet utilată.

De asemenea, este foarte important să-ți păstrezi sertarul din bucătărie organizat. Recipientele pentru accesorii de bucătărie pot facilita semnificativ curățarea sau aranjarea accesoriilor după spălare și uscare. Datorită lor, ele pot fi separate unele de altele și, în același timp, sunt întotdeauna ușor accesibile. Poți opta si pentru recipiente de blat interesante din ceramică, lemn, dar și plastic, care vor diversifica designul bucătăriei.

>