Breaking news

Acceseaza asigurareacasco.ro si beneficiaza de cele mai bune asigurari pentru masina ta!

Asigurarea auto este obligatorie atat in Romania, cat si in restul tarilor din Europa. Fara asigurare auto, un vehicul nu poate sa circule regulamentar. Soferii care nu respecta legea si conduc autovehiculul fara asigurare, risca sanctiuni si contraventii destul de usturatoare. Site-ul https://asigurareacasco.ro/ are solutii avantajoase pentru asigurari care ofera acoperire totala. Asigurarea auto este destinata tuturor soferilor de pe teritoriul Romaniei. Este asigurare obligatorie. Intr-adevar, functia sa principala este de a oferi asistenta financiara atunci cand are loc un dezastru in legatura cu sau prin intermediul unui vehicul. Aceasta poate acoperi accidentele rutiere, precum si in afara traficului.

 

Companiile de asigurari pot oferi contracte cu garantii variate. Fiecare contract trebuie sa fie in concordanta cu situatia asiguratului pentru a-l acoperi in mod corespunzator. Ulterior, compensatia va fi calculata in functie de mai multi parametri, in functie de asigurarea auto.

 

Veti putea beneficia de diferite garantii afiliate asigurarii auto.

 

Recurs in aparare: este oferit pentru a va proteja in cazul unei cereri impotriva tertilor afectati sau a celor responsabili.

 

Siguranta soferului: Scopul acestei garantii este de a va acoperi de indata ce asiguratul intampina daune fizice. In plus, gasesti adesea o deductibila pentru handicap.

 

Raspundere civila: Scopul sau este de a acoperi daunele cauzate altor utilizatori si bunurilor acestora.

 

Spargerea geamului: Toate partile din sticla (sticla, oglinda, trapa, parbriz) sunt acoperite in caz de revendicare. Puteti fie sa avansati costurile si sa trimiteti factura catre asigurare, fie sa treceti printr-un garaj aprobat pentru a avansa fara costuri.

 

Indiferent daca este vorba despre un vehicul personal sau profesional, trebuie sa il asigurati cu raspundere civila, formula tertilor (daune cauzate altora). Dar trebuie sa va ganditi la garantiile care sunt utile pentru activitatea voastra. In general, ne gandim adesea la aceste garantii:

 

-Transport marfa;

-Structura vehiculului;

-Vehicul de schimb.

 

Asigurarea Casco acopera riscul de deteriorare accidentala a vehiculului asigurat, cum ar fi incendiul, scurtcircuitul, grindina, precum si pierderea, distrugerea sau furtul. Valoarea asigurarii include echipamentele si accesoriile care nu sunt prevazute in echipamentul de baza. Accesoriile si dispozitivele care pot fi utilizate independent de vehicul, cum ar fi telefoanele si GPS-ul, nu sunt in general asigurate.

 

Spre deosebire de asigurarea de raspundere civila, casco partial nu este obligatoriu, dar este recomandat. Acopera daunele propriului vehicul, cum ar fi furtul, daunele cauzate de fortele naturii si / sau jderele, incendiul si vandalismul. In aceste cazuri, asigurarea partiala casco acopera costurile de reparatii si, daca exista daune totale, valoarea de inlocuire a vehiculului dumneavoastra.

 

Asigurarea de coliziune acopera daunele, cum ar fi o coliziune sau un impact cauzat de asigurat asupra propriului vehicul. Este recomandat in special pentru vehiculele noi si este adesea necesar pentru masinile inchiriate. Asigurarea impotriva accidentelor de coliziune acopera si daunele cauzate de o terta parte vehiculului parcat. Pe langa casco partial, asigura daunele cauzate vehiculului dumneavoastra.

 

Acoperirea completa de casco consta din casco partial si casco de coliziune. Daca aveti un nivel scazut al bonusului, asigurarea pentru daune complete nu ar trebui sa coste mult mai mult decat asigurarea pentru daune partiale. Unii asiguratori includ garantia renuntarii la reducerea prestatiilor lor in caz de abateri grave, in caz contrar aceasta acoperire trebuie eliminata separat. Prin urmare, este necesar sa comparati cu atentie primele, dar si serviciile oferite.

 

Sfera exacta a serviciilor furnizate de asigurarile complete depinde de oferta specifica de asigurare auto. Acoperirea completa nu acopera doar evenimentele asigurate prin acoperire partiala de exemplu, daune cauzate de evenimente naturale, cum ar fi grindina sau incendiu , ci si daune cauzate vehiculului asigurat in caz de coliziune de exemplu, daune cauzate de evenimente naturale, cum ar fi grindina sau incendiu, inclusiv daca persoana asigurata este vinovata: originea raspunderii nu joaca niciun rol in compensarea prejudiciului.  Acopera daunele cauzate tertilor pe drum, cum ar fi daunele cauzate unui vehicul implicat intr-un accident, instalatiilor, cladirilor sau, de asemenea, persoanelor.  Prestatiile obligatorii de asigurare de raspundere civila a vehiculelor sunt stabilite prin lege si cu greu variaza de la o companie la alta.

 

Valoarea de rascumparare corespunde sumei care ar trebui suportata in ziua accidentului pentru achizitionarea unui vehicul de acelasi tip sau de aceeasi valoare care poate fi pus in functiune fara control oficial. La evaluarea pe baza valorii de inlocuire pret de lista si echipamente suplimentare, expertii iau in considerare timpul de utilizare, kilometrajul, starea si situatia pietei, precum si daunele anterioare si costurile de reparatii preconizate.

 

Daca incheiati o asigurare cuprinzatoare pentru o masina noua, alegeti o asigurare cu valoare de piata crescuta. Asadar, puteti face fata deprecierii puternice a vehiculului in primii ani de serviciu. Daca masina  are peste 5 ani, aceasta forma de asigurare nu mai merita, deoarece asigurarea nu acopera oricum mai mult decat valoarea de piata a masinii.

 

In cazul unei masini inchiriate, companiile de leasing necesita o asigurare de valoare de piata crescuta.

 

De indata ce apare un accident auto, trebuie sa faceti un raport amiabil cu utilizatorii implicati in incident. Aceasta declaratie va permite sa adunati toate informatiile necesare pentru ca companiile de asigurari sa explice faptele. Ulterior, asiguratorii diferitelor parti vor lua legatura pentru solutionarea litigiului.

 

Accidentele pot fi putin confuze imediat dupa accident, motiv pentru care urmarirea unui traseu scris si detaliat poate fi linistitoare.

 

Exista o copie pentru ambele parti, care permite fiecaruia sa initieze procesul pe cont propriu. Pe aceste declaratii asigurarea va va determina raspunderea si va calcula compensatia care vi se va plati.

 

O asigurare de la asigurareacasco este intotdeauna utila oricui detine un vehicul!