Breaking news

Academia Cațavencu cumpărată de Bușcu cu 1,6 milioane euro

Jurnalistul Doru Buşcu director editorial Academia Caţavencu, a cumpărat brandul ”Academia Cațavencu” pentru suma de 1,6 milioane euro.

academia.catavencuTrustul media al lui Vîntu se vinde pe bucăți. La scurt dimp după vânzarea Grupului Realitatea Media omului de afaceri Elan Scwanterberg, acesta a vândut televiziunea The Money Channel cât și Publika TV.

Ultima scoasă la vânzare pare a fi publicația Acatemia Cațaventu. Achiziția s-a efectuat joi în cadrul licitaţiei publice cu strigare organizată de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL al societăţii Caţavencu SA.

Marca „Academia Caţavencu” a fost scoasă la licitaţie cu un preţ de pornire de 149.322 de euro (fără TVA), potrivit anunţului de licitaţie publicat de lichidatorul societăţii Caţavencu SA, aflată în prezent în faliment.

Tribunalul Bucureşti a admis în luna mai propunerea administratorului judiciar General Group Expert SPRL privind intrarea în faliment în procedura generală a debitoarei SC Caţavencu SA, editorul Academia Caţavencu, potrivit deciziei publicate pe site-ului oficial al instanţei.