Breaking news

A testat mai multe tutoriale IT, dar a ales WellCode. Cum l-a convins Petru Trîmbițaș? ”Am făcut un salt enorm!”

Fie că vorbim despre profesioniști cu experiență sau liceeni, programul de mentorat WellCode își dovedește utilitatea la cel mai înalt nivel.

wellcode recenzii

Programul în IT fondat de Petru Trimbitas – în urma stagiilor de practică urmate de acesta la Google și Facebook, în SUA – este ales atât de tineri la început de drum, cât și de adulți deja angajați în câmpul muncii, iar rezultatele sunt demne de munca depusă.

Spre exemplu, Denis, un adolescent în vârstă de 17 ani, face parte din programul WellCode de un an și mărturisește că mentoratul și-a pus amprenta atât pe evoluția sa din domeniul IT, cât și pe cea școlară și personală. Adolescentul a povestit în cadrul testimonialului înregistrat pe pagina WellCode Recenzii cum l-a ajutat interacțiunea cu mentorii WellCode să devină mult mai organizat și să-și eficientizeze programul de lucru.

Sunt în programul de mentorat WellCode de peste un an. A fost o experiență uluitoare și mă bucur că am fost condus de o echipă de mentori minunată încât să pot învăța programare și să pot face primii pași spre o carieră în IT. Cu ajutorul mentorilor, pe lângă programare, am învățat să fiu o persoană mult mai organizată și mult mai ambițioasă. Am învățat să-mi organizez timpul cât mai eficient între școală și programare, astfel încât să mă asigur că fac și programare, dar reușesc să-mi fac și temele”, a povestit Denis în cadrul testimonialului său postat pe pagina WellCode Recenzii.

Gabi a ales programul de mentorat fondat de Petru Trîmbițaș, deși era angajat și avea deja o carieră. Înainte de a se înscrie în mentoratul WellCode, cursantul a încercat mai multe tutoriale, însă fără succes. Bărbatul a dezvăluit motivele care l-au determinat să aleagă programul WellCode.

Am început să fiu interesat de domeniul IT în urmă cu un an, când am început să parcurg mai multe tutoriale. Mi-a fost foarte ușor să-mi dau seama că am nevoie de un mentor, de cineva care să-mi răspundă la întrebări, să-mi urmărească evoluția și foarte important era să pot învăța în ritmul meu. În acea perioadă, aveam deja un job full time. Am vorbit cu mai multe firme de mentorat, însă am ales WellCode pentru că:

  1. eram deja obișnuit cu modul lor de lucru din modulul gratuit, pe care-l parcursesem;
  2. își propun să fie alături de tine până în punctul în care te angajezi.
wellcode recenzii

Până acum, consider că am făcut un salt enorm în direcția angajării, de la cunoștințe 0 în IT până la faptul că am ajuns să înțeleg foarte bine să rezolv probleme folosind IF, Else, While, Do While, For, probleme cu șiruri de numere, cu matrici și multe alte concepte. Nu pot spune că a fost simplu, dar a fost infinit mai simplu decât dacă aș fi făcut asta de unul singur sau cu alți mentori care poate nu și-ar fi dat interesul tot atât de mult. Nu cred că aș fi fost capabil să învăț toate informațiile cu o metodă clasică de predare”, a povestit Gabi în cadrul testimonialului postat pe WellCode Recenzii.

Cursantul i-a îndemnat pe cei curioși să parcurgă mentoratul WellCode, să nu renunțe la idee și să facă primul pas către noua lor viață profesională. Pașii mici reprezintă baze solide, pentru o carieră de succes.

Sfatul meu pentru cei care vor să urmeze o carieră în IT este să intre pe platforma WellCode, să parcurgă modulul gratuit și, dacă își doresc să continue pe termen lung cu ei, să se înscrie la o ședință de consultanță cu un membru al echipei. Apoi, lucrurile vor deveni din ce în ce mai sigure”, și-a încheiat Gabi testimonialul de pe WellCode Recenzii.

Dacă și tu esti atras de domeniul IT și îți dorești să devii programator, nu mai ezita. Intră pe site, consultă oferta completă WellCode, programează o ședință de consultanță cu mentorii, parcurge modulul gratuit și, nu în ultimul rând, consultă testimonialele înregistrate pe paginile WellCode Recenzii și WellCode Pareri. Tu faci primul pas, iar mentorii te ajută să înveți să ”mergi” pe drumul carierei tale în IT! Transformă-ți visul de a deveni programator în realitate!

>