Breaking news

A scăpat cu viață după ce un crocodil l-a mușcat de cap – VIDEO

Un bărbat din Thailanda a fost la un pas de moarte după ce un crocodil l-am mușcat de cap, în timpul unui show la o grădină zoologică.

dresor muscat de crocodilMoment șocant la o grădină zoologică din Thailanda. Un dresor a fost cât pe ce să moară ucis de crocodil, în timpul unui număr de circ la o grădină zoologică.

Pravit Suebmee, în vârstă de 27 de ani, a fost filmat de un vizitator al grădinii zoologice, când lovea botul crocodilului cu beţe în timp ce un coleg al acestuia ţinea aligatorul de coadă.

După care, dresorul a spus o rugăciune şi s-a aplecat pentru a-şi aşeza capul în gura deschisă a crocodilului.

În momentul în care și-a băgat capul în gura crocodilului, reptila s-a mișcat și i-a prins capul dresorului smucindu-l de câteva ori.

După câteva secunde, tănărul a reuşit să scape din gura crocodilului şi a plecat imediat de la locul incidentului. În mod surprinzător, Suebmee a suferit răni minore.

Momenul a fost unul șocant pentru spectatori care au început să țipe. Proprietarul fermei de crocodili din Provincia Samut Prakan a declarat că acesta este primul incident care are loc la grădina zoologică.

Momentul făcea parte din spectacolul oferit de dresor la grădina zoologică din Thailanda.

Unii crocodili pot să muşte cu o forţă de 260,1 kg/cm pătrat, aşa încât este miraculos că dresorul din Thailanda a scăpat cu viaţă.

>