Breaking news

A născut la vârsta de 11 ani

La doar 11 ani a devenit mămică. O fetiţă de doar 11 ani a născut un băiețel la Spitalul Municipal din Mediaş, judeţul Sibiu.

25gravidFetiţa a adus pe lume un bebeluş de 3,3 kilograme sănătos. Mama de doar 11 ani se află în grija bunicii, iar părinţii sunt plecaţi în Italia, la muncă.

Și pentru șeful secției de ginecologie din cadrul Spitalului Mediaș, aducerea pe lume a unui copil de către o minoră de 11 ani este o premeră absolută.
Este prima dată, de când sunt medic, când aduc pe lume un copil născut de o femeie sub 12 ani. În zona Târnava, de unde este fata, se practică astfel de situaţii”,a declarat  dr. Mircea Truţă, şeful Secţiei de Ginecologie din cadrul Spitalului Mediaş, pentru citynews.ro.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului  (DGASPC) Sibiu, dar și echipele Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) au început  anchetele în cazul mamei de 11 ani. Oamenii legii vor să afle daca tânara a fost sau nu victima unui posibil abuz și să găsească și tatăl copilului.