Breaking news

A fost creată pastila care încetinește îmbătrânirea

loading...

Oamenii de știință ne dau o veste bună, în 10 ani vom putea cumpăra de la farmacie pastila ce previne îmbătrânirea.

epubeteElixirul tinereții este pe cale de a deveni realitate în aproximativ zece ani, ne dau asigurări cercetătorii. Oamenii de știință de la Universitatea din Londra și cei de la Universitatea Harvard au descoperit „genele tinereții și longevității”. Pe baza acestei descoperiri au fost create formule de medicamente care încetinesc procesul de îmbătrânire.

În urma unor teste, oamenii de știință au constatat că dacă pastila este administrată zilnic, după vârsta de 40 de ani, medicamentele ar putea preveni apariția bolilor cardiovasculare sau a bolii Alzheimer și ar menține aspectul tânăr al pielii, părului și unghiilor.

Testul efectuat pe șoareci, a demonstrat că genetica poate da anii înapoi. În momentul când au fost supuși testului, șoarecii aveau pielea, creierul și alte organe precum cele ale unui om de 80 de ani.

După administrarea medicamentului care stimulează „gena tinereții”, celulele lor au început să se regenereze rapid iar masculii au redevenit fertili.

Cercetătorii au mai stabilit și faptul că recțiile chimice care implică producția de insulină sunt cheia tinereții și sănătății.

loading...