Breaking news

A fost creată aplicaţia care îţi spune când îţi expiră actele de la maşină

loading...

În premieră pentru România a fost lansată o aplicaţie care îţi spune când îţi expiră actele de la maşină, te ajută să vinzi şi să cumperi maşini dar şi să găseşti cel mai apropiat service auto şi hotel.

AsistCar este numele aplicaţiei minune lansată de arădeanul de 26 de ani, Daniel Coman. După o muncă de trei ani de zile şi o investiţie de peste 50,000 de euro, aplicaţia este funcţională şi disponibilă şoferilor din România.

“Am lansat această aplicaţie pentru a veni în întmpinarea şoferilor din România şi nu numai. Cu toţii avem multe pe cap şi uităm când ne expiră actele la maşină şi astfel riscăm amenzi. AsistCar îţi aduce aminte când îţi expiră documentele şi astfel ştii să închei o nouă asigurare auto şi să faci ITP-ul. Aplicaţia te ajută să găseşti cel mai apropiat service auto şi firma de tractare dacă ai rămas în pană cu maşina. Iar dacă ai nevoie de cazare, AsistCar te ajută să găseşti cel mai aporpiat hotel. Este cea mai completă aplicaţie din România, destinată şoferilor. Sper să le fie utilă cât mai multor şoferi şi să utilizeze cât mai des AsistCar“, a declarat Daniel Coman pentru exclusivNEWS.ro.

Cu ajutorul aplicaţiei scapi de grija valabilităţii actelor pentru maşină. Aplicaţia îţi va aminti în timp util când îţi expiră Asigurarea RCA, ITP-ul şi alte documente auto.

În plus, prin intermediul aplicaţiei poţi să îţi vinzi maşina, sau îţi poţi cumpăra alta după gustul tău.

AsistCar te ajută să găseşti şi cel mai apropiat service auto şi loc de cazare, în caz de nevoie. AsistCar îţi arată şi care e cea mai apropiată firmă de tractări auto dacă ai probleme cu maşina.

Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată din magazinul Google Play pe Android.

În primele zile de la lansare, aplicaţia AsistCar a fost descărcată de peste 1000 de ori, semn că este bine primită de către şoferi.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>