Breaking news

A fost creat ceasul care îți spune de câte ori te-ai trezit în timpul nopții

loading...

O companie americană a dezvoltat o linie de dispozitive medicale de ultimă generație, care te ajută să îți monitorizezi cu foarte mare ușurință, starea de sănătate, fără a mai fi nevoie să mergi la medic.

dispozitive medicale wierlessCu ajutorul tehnologiei wireless și a dispozitivelor mobile gen smartphone-uri și tablete, îți poți măsura , stoca și trimite rapoarte către medicul de familie în privința valorii, pulsului, tensiunii, glicemiei, a greutății corporale și chiar a pașilor parcurși zilnic și de câte ori te-ai trezit în timpul nopții.

Prin intermediul unui dispozitiv încorporat sub forma unui banal ceas de mână, vei ști câți pași ai făcut zilnic, și cum ți-a fost somnul. Dacă ai dormit bine sau dacă te-ai trezit, când te-ai trezit și de câte ori. Astfel îți vei da seama cum ai somnul. Și știi ce e de făcut.

Cântarul minune îți cântărește 9 caracteristici diferite ale corpului precum: greutatea, masa musculară, grăsimea din corp, masa osoasă, apa din corp, calorii pe zi, indexul masei coprului și evaluarea grăsimii viscerale.

Aceste dispozitive reușesc să facă viața mai ușoară tuturor utilizatorilor, oferind mai mult timp liber, un control mai bun și un rol mai activ în monitorizarea stării de sănătate.

Totodată ușurează și munca medicilor, întrucât pot înregistra rapid principalii parametrii fiziologici ai pacientului, astfel că timpul alocat acestuia se scurtează foarte mult.

Glucometrul inteligent îți afișează instant rezultatele, cu un timp de testare de 5 secunde, conținând un display LED ușor de citit.

Tensiometrul wiereless pentru braț ce monitorizează tensiunea arterială, oferă o modalitate ușoară de a verifica tensiunea arterială, oricând, oriunde. Cu ajutorul aplicației iHealth My Vitals , măsoară și monitorizează tensiunea sistolică, diastolică, pulsul și timpul de măsurare.

Linia de dispozitive medicale wierless funcționeaă atât prin bluetooth pentru dispozitive Apple sau sistem de operare Android.

Iar produsele sunt disponibile în România prin intermediul companiei Advanced Health, care este reprezentantul în România al iHealth.

Aceste dispozitive integrează tehnologia de ultimă generație și contibuie semnificativ la ușurarea monitorizării stării de sănătate, împreună cu dispozitivele mobile prezente în viața noastră de zi cu zi: smartphone-uri și tablete. Monitorizarea stării de sănătate poate fi făcută acum oricând și oriunde, rezultatele testelor și rapoartele putând fi trimise direct prin e-mail sau sms, medicului personal, fără a mai fi necesare deplasări dese la cabinetul medical pentru un control mai amplu. Pentru medici, dispozitivele medicale funcționează ca o metodă extrem de utilă ce face orice investigație, mai rapidă și mai eficientă.

Dispozitivele beneficiază de garanție internațională, iar în cazul defectelor de fabricație, produsele sunt înlocuite integral. Acestea pot fi comercializate și în România, fie online pe site-ul companiei fie prin lanțurile de farmacii din toată țara. Iar în curând vor putea fi comercializate și prin lanțurile de magazine ale companiilor de telefonie mobilă.

loading...