Breaking news

USL, blat cu PDL, pentru ca Elena Udrea să câștige colegiul?!

USL a ales să trimită în Colegiul 4 din Neamț, pentru alegrile parlamentare, un no name, ca să se lupte cu Elena Udrea.

USL a făcut balt cu PDL, pentru ca Elena Udrea să câștige un mandat în Colegiul 4 din județul Neamț? Asta pare a fi întrebarea care să caracterizeze nominalizarea USL pentru Colegiul 4 din județul Neamț, pentru Camera Deputaților.

Candidatul USL pentru Camera deputaților în Colegiul uninominal 4 din județul Neamț este liberalul Liviu Brătescu.

Istoric de meserie, Liviu Brătescu va fi contracandidatul Elenei Udrea pentru un mandat de deputat.

În comparație cu Udrea, la capitolul percepție publică și notorietate, Liviu Brătescu este zero barat, mulțimea vidă, un NO NAME.

Oare de ce a ales USL să trimită în lupta cu Udrea un candidat inexistent? Doar ca să-i ușureze misiunea lui Udrea de a câștiga un nou mandat de deputat?

Dacă USL dorea să o învingă pe Udrea și să o scoată din Parlament, nominalizau în Colegiu, un lider cu notorietate și greutate.

Liviu Brătescu, consilier județean în Iași,  începe atacul electroal și spune că Elena Udrea nu ştie nici măcar să localizeze pe hartă municipiul Roman. Însă acest lucru nu prea contează în numărul final al voturilor.

Liviu Brătescu scrie pe blogul personal că “a rămas stupefiat” când a aflat că Elena Udrea va candida la Roman și că romaşcanii “nu pot fi păcăliţi cu nişte candidaţi de împrumut”.

Cu un astfel de contracandidat al cărui nume nu spune nimic, Udrea are cale liberă către încă un mandat de deputat în Ăarlamentul României, și asta doar pentru că USL a făcut blat cu PDL.

>