Breaking news

A cumpărat un pepene verde iar când l-a tăiat din el curgea spumă

Un maramureșan a avut parte de o situație neplăcută când a vrut să mănânce pepenele verde pe care-l cumpărase de la supermarket. Când a vrut să taie pepenele, din el a început să curgă spumă albă.

pepene spumegandMaramureșanul a cumpărat de la supermarket-ul Kaufland din Baia Mare, un pepene de 8 kilograme și s-a dus cu el acasă ca să-l taie și să-l consume. Toate bune și frumoase, numai că bărbatul a avut o surpriză neplăcută când a înțepat cu cuțitul, pepenele.

Bărbatul a declarat pentru ActualMM.ro că timp de trei ore, din pepene a curs spumă albă. Maramureșanul a fotografiat pepenele spumegând și după ce fructul nu a mai eliminat niciun fel de spumă, bărbatul și-a luat inima în dimți și a tăiat în patru bucăți pepenele.

Deși nu mai poate consuma sub nicio formă pepenele, bărbatul spune că nu va depune reclamație nici la Kaufland și nici la Protecția Consumatorului, pe motiv că nu are timp de pierdut.

Pățania lui Cristi i-a pus în gardă pe băimăreni care acum sunt cu băgare de seamă când merg să cumpere pepene verde de la Kaufland.

Cititorul nostru susţine că nu s-a întors la magazinul de la care l-a cumpărat şi nici nu va depune plângere la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului pentru că nu are timp de pierdut.

pepene verde - spuma