Breaking news

A apărut bancnota de doi lei cu ministrul Anca Dragu care a jignit românii

În cinstea filozofiei economice care va revitaliza finanțele României pentru următorii 100 de ani, Banca Națională a României a tipărit o bancnotă de DOI LEI pe care apare chipul Ministrului de Finanțe Anca Dragu. Cea care le-a spus românilor că nu merită salariu majorat pentru că în India și Brazilia săracii lucrează pe doi lei pe zi.

anca dragu bancnotaDupă ce în urmă cu cinci ani a tăiat salariile și pensiile românilor cu 25% din postura de membru al echipei FMI, Anca Dragu s-a făcut remarcată în Guvernul Ciolanis în nici o lună de zile de la învestitură după ce a spus că românii să învețe să lucreze pe doi lei pe zi ca indienii și brazilienii.

Pentru o astfel de filozofie financiară fantastică, care-i va aduce probabil premiul Nobel pentru economie, Banca Națională a Românie a și tipărit o bancnotă de DOI LEI cu fața doamnei ministru Anca Dragu.

Grație acestei gafe impardonabile, Anca Dragu numită și PALIU, și botezată Miss Piggy întrucât a luat proproții grație șezutului prelungit pe scaun la birou pe mii de euro la BNR, FMI, Comisia Europeană și acum la Finanțele României, are mari șanse să zboare din Guvernul Ciolanis înainte de Crăciun.

Bancnota cu pricina este un fake ca replică la adresa ministrului de doi lei din guvernul tehnocrat ciolanis.

anca dragu bani

 

>