Breaking news

999cadouri.ro – Instrumente de scris Parker elegante ce le poți face unice

Atunci când vorbim de cadouri, uneori ne cam împiedicăm de lipsa de inspirație. Persoanele dragi nouă au cam tot ce le trebuie și de multe ori recurgi la a le oferi bani ca să-i cheltuie ei cum cred. Însă sunt unele ocazii speciale ce merită celebrate cu daruri mai speciale și nicidecum nu te poți prezenta cu bani. În astfel de momente, alege să optezi pentru cadouri care sunt indispensabile oricui, iar din această categorie fac parte și instrumentele de scris.

Cu siguranța oricine are nevoie de un pix sau stilou, în funcție de ce preferă sau de ce nu, chiar și ambele. Însă chiar și în acest caz nu poți oferi orice instrumente de scris, ci trebuie să fie remarcabile. Așadar, brandul Parker este opțiunea pe care cu siguranță o vei prefera, iar modelele ideale de instrumente de scris le regăsești la 999cadouri.ro.

De ce să alegi brandul Parker

Aceste instrumente de scris sunt ca niște mini capodopere. Persoana ce le primește le va îndrăgi și le va utiliza pentru tot restul vieții. Un set Parker cu stilou și pix poate fi cadoul potrivit pentru o promovare, un nou job la birou, începerea unei facultăți sau pentru diferite joburi unde clienții vor ține cont de un asemenea detaliu.

Brandul Parker este printre cele mai renumite din lume în această nișă, instrumentele fiind de o calitate excepțională. Acest brand chiar furnizează instrumente de scris și alte accesorii pentru casa regală britanică. Multe dintre elementele acestora sunt placate cu crom și aur, iar design-urile sunt deosebite. Toate vin în cutiile proprii, la fel de rafinate, iar instrumentele Parker vin cu garanție pentru doi ani. Poți regăsi la 999cadouri.ro variante atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Pentru a le face unice pentru persoana căreia îi vor fi dăruite, alege să le personalizezi cu un mesaj sau chiar cu inițialele persoanei, prin gravură laser. Până pe data de 15 septembrie, pentru orice instrument de scris sau set achiziționat gravura este gratuită, iar oferta este valabilă doar pentru plățile cu cardul.

Cadouri de lux potrivite pentru birou

La 999cadouri regăsești o varietate de produse ideale atât pentru un birou cât mai elegant și funcțional, cât și pentru decorarea spațiului. Poți opta pentru un ceas de perete inedit sau seturi de birou de la El Casco, unul dintre cele mai exclusiviste branduri ce produce accesorii de lux pentru birou. Seturile conțin toate cele necesare pentru birou și îi vor oferi un aspect aparte.

Regăsești chiar și articole El Casco separate cum ar fi suport de ochelari, foarfece, capsatoare, cutter pentru trabuc, lămpi de birou, clopoțel press papir în formă de țestoasă și multe altele, în nuanțe de auriu sau argintiu, placate cu aur sau crom, de un rafinament inegalabil.

Pentru a vizualiza toată gama de produse accesează site-ul www.999cadouri.ro. Alege cadouri speciale pentru oamenii importanți din viața ta și personalizează-le pentru a deveni unice pentru ei.

Contact: contact@999cadouri.ro , 0766 324 238

>