Breaking news

80% dintre români se cred frumoși

loading...

Opt din zece români spun despre ei că sunt frumoși. Potrivit unui sondaj de opinie, marea majoritate a românilor se declară mai mult decât mulțumiți de aspectul lor fizic.

romani frumosiPotrivit unui studiu realizat de ISA Center, 80% dintre români se declară frumoși.

Marea majoritate a românilor care au declarat că se consideră frumoși, sunt femeile, tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani dar  și persoanele necăsătorite.

Ochii sunt punctul forte, pentru 50%dintre români. Proporțiile corpului și aspectul îngrijit al părului fiind pe următoarele două locuri ca importanță. În ceea ce-i privește pe bărbați, aceștia consideră că foarte important pentru a fi atractivi este alura sportivă.

96% dintre români spun că utilizează pasta de dinți, săpunul de 95% dintre ei, în timp ce deodorantul este utilizat de 83% dintre români. Când vine vorba de parfum, 75% dintre români utilizează acest produs cosmetic.

În timp ce bărbații spun că foarte importantă pentru ei este pasta de ras, 60% din femei nu se lipsesc de crema de față și 54% din ele folosesc în fiecare zi crema de mâini. Demachiantul, însă, face parte din rutina zilnică doar la 47% dintre românce.

La capitolul dentiție, romanii nu stau prea bine. Numai 40% dintre ei au toți dinții naturali, în timp ce implantul dentar este considerat o opțiune pentru doar 9% dintre conaționali.

De serviciile oferite de saloanele de înfrumusețare se bucură mai puțin de un sfert dintre românce, majoritatea preferând să se ocupe de acasă de tot ce înseamnă îngrijire personală.

În ultimii ani de zile, tot mai mulți români alocă o atenție deosebită îngrijirii corporale și aspectului fizic, modelându-și corpul la sălile de forță și fitness.

loading...