Breaking news

8 medalii de elevii Centrului Alexandru Proca la etapele nationale ale olimpiadelor scolare

5 medalii de aur, 2 de argint, 1 de bronz si 2 mentiuni au fost obtinute de membrii Centrului Alexandru Proca la etapele nationale ale olimpiadelor scolare.

Centrul Alexandru Proca din cadrul Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA pregateste elevi cu rezultate deosebite atat pe plan scolar, cat si extrascolar.

Dupa participarea la cea mai mare competitie de proiecte de cercetare, Targul International de Stiinta si Inginerie Regeneron care s-a desfasurat in SUA, Atlanta, in perioada 7-14 mai 2022, unde Natalia Luiza Ionescu, membra a Centrului Alexandru Proca, a obtinut Premiul Special ARCON, toti membrii actuali ai Centrului au participat la etapele nationale ale olimpiadelor scolare si au obtinut rezultate frumoase.

Detaliem, in cele de urmeaza, rezultatele obtinute.

● 5 medalii de aur: Andrei Dragomir – clasa a X-a, disciplina fizica, Liceul International de Informatica Bucuresti; Cristiana Murgoci – clasa a XII-a, disciplina fizica, Liceul International de Informatica Bucuresti; Dragos Giusca – clasa a VII-a, disciplina matematica, Scoala Metropolitana Bucuresti; Ion Stan – clasa a IX-a, disciplina matematica, Liceul International de Informatica Bucuresti; Alexandru Dianu, clasa a XII-a, disciplina chimie, Liceul International de Informatica Bucuresti.

● 2 medalii de argint: Teodor Amilcar Ionescu – clasa a IX-a, disciplina fizica, Colegiul National Mihai Viteazul Bucuresti; Cristiana Murgoci – clasa a XII-a, disciplina fizica, Liceul International de Informatica Bucuresti.

● 1 medalie de bronz: Natalia Ionescu, clasa a XII-a, disciplina fizica, Colegiul National Mihai Viteazul Bucuresti.

● 2 mentiuni: Miruna Neacsu – clasa a XI-a, disciplina fizica, Liceul International de Informatica Bucuresti; Bianca Nemes – clasa a X-a, disciplina chimie, Liceul International de Informatica Bucuresti.

Centrul Alexandru Proca se bucura ca pregateste si indruma in activitatea de cercetare elevi talentati si dornici de a se dezvolta.

>