Breaking news

75.000 de euro este tariful ca să candidezi pe listele partidului lui Diaconescu

Preacinsitulul Dan Diaconescu, părintele Partidului Poporului care-i poată numele, și format din traseiști politici în special de la PDL, a pus pe liste la parlamentare pe cei care au cotizat cu 75.000 de euro.

Dan Diaconescu prostește în continuare poporul cu televizorul, păcălindu-i că el este salvatorul națiunii. Însă în realitate PP-DD nu este cât o organizație mafiotă formată din traseiști politici, în special de la PDL, care vor să ajungă în parlament pe ușa din dos.

Adrian Lucian Ungur, om de afaceri din Bistrița, l-a denunțat la DNA, pe liderul filialei locale,  după ce i-ar fi cerut 75.000 de euro ca să candideze pentru un mandat de deputat.

Urmare a flagrantului organizat de DNA, PP-DD vrea să retragă candidatura omului de afaceri Adrian Lucian Ungur, candidat pentru funcţia de deputat în colegiul 1 din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bistriţa-Năsăud, Dana Ceuca, a confirmat pentru Agerpres, că PP-DD a contestat candidatura lui Ungur. În contestaţie se arată că Adrian Lucian Ungur şi-a pierdut calitatea de membru PP-DD şi, din acest motiv, nu mai poate reprezenta partidul în alegeri.

Cazul de la Bistrița nu este unul singular. Ziarul Gândul a reuşit să negocieze cu Dan Diaconescu, prin intermediul personajului fictiv Călin Pompiliu Popescu, candidatura pe listele PPDD într-un colegiu din Bucureşti contra sumei de 50.000 de euro.

>