Breaking news

700.000 euro costă noua clinică de cardiologie de la Buzău

Medicard a inaugurat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău o clinică de cardiologie intervențională dotată cu aparatură medicală de ultimă generație.

4Clinica de chirurgie are în dotare și angiograful cu detector digital Innova 2100 IQ, produs de General Electric. Gama de servicii medicale cuprinde printre altele: cardiologie intervențională, angiografie și angioplastie periferică, electrofiziologie, ecografie cardiacă Doppler, monitorizare Holter ecg și a tensiunii arteriale.

“Prin parteneriatul semnat cu Spitalul Județean deUrgență Buzău, vom putea oferi fiecărui pacient cu afecțiuni cardice posibilitatea realizării unor investigații sau a unor proceduri intervenționale, pe care nu și le-ar fi putut permite în alte condiții”,  a declarat Dan Mircea Negoiță,director executiv Medicard.

Clinica Medicard va dispune de 5 paturi de internare în urma unui parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Buzău.  Noua clinică va funcționa în regim de coplată pentru decontarea serviciilor medicale în cazul pacienților asigurați prin sistemul de asigurări sociale de sănătate, restul sumei fiind decontată de spitalul județean.

În cadrul clinicii se vor putea efectua zilnic pâna la 10 invesțigatii de tip diagnostic și se vor putea trata cazuri în urgență prin proceduri de cardiologie intervențională și electrofiziologie.

>