Breaking news

7 sfaturi utile pentru a câstiga bani rapid ca model de videochat

 Acest articol vă arată cum să câștigați bani ca model de vodeochat. Acesta conține sugestii și sfaturi potrivite pentru toate nivelurile de la incepători la modelul experimentat. Vă oferă informațiile de bază de care aveți nevoie, precum și orice fel de ingrijorări sau temeri pe care le puteți avea.

Cu acest articol veți fi bine pe cale de a face bani în cel mai scurt timp. Dacă ați avut vreodată o carieră că model de cameră web sau căutati o modalitate de a lucra de acasă și de a face bani în timpul liber, atunci acesta este articolul pentru dvs. Urmați acești păși înainte de a începe.

1 . Căutați un studio de videochat care angajează modele în București sau alte mari orașe din țară. Aceștia iau un procent din bani, insă studiourile (cel puțin majoritatea acestora) oferă valoare modelelor cum ar fi promovarea modelului în cadrul site-ului, asistentă tehnică, instruire și emiterea unei notificări privind reclamația privind drepturile de autor în cazul în care orice material este scos pe internet.

De exemplu, modelele care lucrează în studioul de videochat Fetish World vor beneficia de echipamente de ultimă generație, cum ar fi cameră video HD (cele mai bune costă peste 1000 de dolari dacă modelul trebuie să-l cumpere singur), sisteme performante de lumini, coafor, manechiura, solar , profesor de engleză și multe altele.

  1. Uită-te atent la cât de mult este dispus să plătească studioul.

Veți găsi un număr de studiouri care vă vor plăti doar 20% din câștigurile dvs. Acest lucru poate părea mic, dar 20-25% este un standard industrial. Cea mai mare majoritate a câștigurilor rămane în studiourile pentru a vă ajută să plătiti taxele de marketing și de carduri de credit.

La studioul de videochat Fetish World venitul tău este de 50% NET (în mână), însă, cu bonusuri poți ajunge la 60-70%. Veniturile se vor vota pe cârd, pe 5 și 20 ale fiecărei luni. Nu există întârzieri, sunt foarte punctuali și serioși cu veniturile tale.

  1. Întrebați studiourile cum și când plătesc.
    Nouă din zece studiouri vă vor trimite un cec la fiecare două săptămani. Alții plătesc săptămanal, iar alții plătesc zilnic un cont online. Nu lucrați cu o companie care plăteste prin Paypal, deoarece este împotrivă politicii lor de a lucra cu acest tip de industrie. (Contul dvs. poate fi înghețat și este posibil să lucrați cu o companie nelegitimă.) Unele agenții (dar nu foarte multe) vă vor plăti zilnic.

De exemplu la studioul de videochat Fetish World veniturile se vor face pe card, pe data de 5 și 20 ale fiecărei luni. Nu există întârzieri, sunt foarte punctuali și serioși cu veniturile tale.

  1. Trimiteți formularele necesare pentru a vă asigură că aveți vârsta legală permisă să lucrați în acest domeniu. Aceste informații sunt foarte importante atunci când lucrați că model de videochat. Aceste documente sunt de obicei necesare sub forma unui fișier de imagine .jpeg. Exemple de acestea sunt un act de identitate fotografie, contract semnat de model. Aceste forme sunt aproape întotdeauna furnizate pentru ține de studiouri.
  2. Verificați dacă studioul de videochat ofera sfaturi și ajutor, dacă nu aveți experiență și dacă oferă îndrumări atunci când nu cunoașteți ce ar trebui să faceți. Un studio bun vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a reuși și vă va oferi un reprezentant personal care vă va ajută să aveți succes. De exemplu am aflat recent despre studioul de videochat Fetish World din București cum că au o echipă de trainerite, foste modele care sunt acolo pentru ține și pentru nevoile tale. Vei fi învățată de la 0 și, dacă asculți de sfaturile lor, vei ajunge să excelezi.
  3. Verificați dacă studioul oferă suport, sfaturi și ajutor în ceeace privește crearea contului tău de model, crearea profilului tău și ajutor specializat în prezentării tale.

Întreabă studioul dacă folosesc camere web de înaltă rezoluție, cu cât rezoluția este mi bună cu atât va rezultă o calitate mai bună a video-ului și astfel vei avea mai mult succes.

7 . Începeți redarea-Afișați oră , respirați adânc și vă relaxați. Apoi începeți sesiunea live live. În primul rând, în timp ce apariția a fost subliniată în Pre-Show, nu trebuie să fiți super-model. Cea mai importantă parte din activitatea de model videochat este personalitatea ta. Oamenii vor să afle cine ești. Nu vă fie frică să fiți voi insivă.

Majoritatea site-urilor web le arată membrilor care sunt modelele noi, astfel încât veți primi oameni care vin în cameră dvs. pentru a verifică noul model. În această perioadă, faceți tot ce este mai bun pentru a transforma acei curioși în membri obișnuiți.

Pentru mai multe detalii referitoare al avantajele si beneficiile ca model de videochat va invităm sa cititi in continuare aceste materiale:

Facebook: https://www.facebook.com/FetishWorldBucuresti/

Website:  www.fetish-world.ro

Instagram: https://www.instagram.com/fetishworld.studio/

Telefon: 0730 752 752 / 0749 752 752

Va multumim pentru timpul petrecut citirii acestui articol, daca il considerati util, va invit sa il distribuiti prietenelor dvs in retelele de socializare. Mult succes tuturor va doresc si nu uitați să vă distrați !