Breaking news

7 ondulatoare de păr cu care poți să obții bucle perfecte

Buclele lejere sunt întotdeauna la modă atunci când vorbim de noile tendințe în materie de stil și coafuri. Naturalețea acestui look este impresionantă și de-a dreptul cuceritoare deoarece părul ondulat se potrivește de minune atât cu o ținută casual cât și cu una elegantă și arată grozav indiferent de culoarea părului.

În plus, buclele sunt foarte ușor de creat acasă, cu ajutorul unui ondulator, fără a apela la serviciile unui hair stylist. Totuși, ca să obții un păr creț așa cum îți dorești trebuie să folosești un instrument adecvat. Iată câteva tipuri de ondulatoare cu care poți să faci bucle bine definite, care să reziste cât mai mult timp:

  1. Ondulator cilindric cu clapetă

Putem afirma cu toată încrederea că orice femeie are nevoie de un ondulator. Acest aparat te poate ajuta să realizezi bucle lejere sau mai strânse, să dai volum suplimentar părului tău ori să realizezi coafurile mult dorite. Cel mai simplu și mai cunoscut tip de ondulator este modelul cilindric cu clapetă, care folosește un tambur pe care părul este presat cu ajutorul clapetei metalice acționate de un resort. Este simplu de folosit și recomandat în mod special persoanelor începătoare pentru că oferă mai multă siguranță și control întrucât necesită apăsare manuală pentru presarea părului. Totodată, poate funcționa și la temperaturi ridicate, așa că este o alegere potrivită și pentru utilizatorii foarte experimentați.

  1. Ondulator conic

Cunoscut și ca ondulator de tip baghetă, acest model este ideal pentru obținerea buclelor lejere, de toată ziua. Aparatul permite rularea părului în sens invers, de la bază către vârf, lucru ce contribuie la eliminarea apariției vârfurilor înspicate. De asemenea, apăsarea naturală asupra șuvițelor de păr previne supraîncălzirea părului și oferă un aspect natural.

  1. Ondulator de tip clește

Rudă apropiată a plăcii pentru îndreptat părul, acest tip de ondulator este disponibil în mai multe variante care diferă între ele. Unele modele utilizează o baghetă conică sau cilindrică, dar care se deschide în două, în timp ce altele folosesc un element activ masiv cu o formă vălurită și oferă bucle ample sau mai mult volum. Un ondulator de tip clește poate arăta ca și cum două sau trei aparate simple sunt alăturate și creează bucle la dublu ori triplu.

  1. Ondulator sub formă de lalea

Multe persoane obișnuiesc să folosească placa de îndreptat părul ca să obțină și bucle lejere, însă tehnica de coafare este anevoioasă și destul de complicată, iar rezultatele nu sunt întotdeauna mulțumitoare. Ondulatorul de tip lalea dispune de o clemă automată pentru prinderea șuvițelor, iar pentru crearea buclelor lăsate nu trebuie decât să se ruleze și să se coboare aparatul pe lungime până la vârf.

  1. Ondulator automat

Este foarte ușor de recunoscut deoarece utilizează o cameră specială pentru încălzire, care oferă buclelor mai mult volum. Ondulatorul automat rage  șuvița în interiorul bigudiului ceramic, iar la terminarea automată a procesului părul este eliberat cu un singur gest. Întrucât ondulatorul nu are un tambur propriu-zis, dimensiunea buclelor poate fi ajustată în funcție de timp și temperatura de contact.

  1. Ondulator gros cu clapetă

Spre deosebire de varianta cilindrică cu clapetă, acest model are un capăt mai voluminos pentru ca buclele să fie mari și săltărețe. Grosimea tamburului poate fi aleasă de către persoana care va utiliza ondulatorul în funcție de lungimea părului său. Însă, de preferat ar fi să fie folosit pentru părul lung, iar după utilizare buclele să fie desfăcute ușor trecând degetele printre ele și definite prin aplicarea unui serum pe vârfuri.

  1. Ondulator oval

Grație formei sale inovatoare, ondulatorul oval reprezintă ultima modă în domeniul aparatelor de îngrijire a părului. Acest produs este perfect pentru obținerea buclelor de tip beach waves sau a clasicelor onduleuri abordate de vedetele de la Hollywood.

Ondulatorul de păr este un dispozitiv care nu trebuie să lipsească din trusa cu accesorii de înfrumusețare a oricărei femei care adoră să adopte constant o coafură nouă. Alege tipul de ondulator care ți se potrivește dacă îți dorești să obții cu ușurință cele mai frumoase bucle.

Sursa foto: https://p2.piqsels.com/preview/894/244/914/curly-hair-fashion-female-girl.jpg

>